AK Parti Milletvekili Gülşen'den Vatandaş Ziyareti - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti Milletvekili Gülşen'den Vatandaş Ziyareti

24.08.2012 12:40

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

Esentepe Mahallesi'nde yaşayan üç çocuklu İsmail ve Şaziye Hoş çiftini ziyaret eden Gülşen, aileyle sohbet edip, çocukların eğitimiyle ilgili bilgi aldı.

Vatandaşlarla bir arada olmaya özen gösterdiklerini anlatan Gülşen, "Bize gönlünü açan ailelerin evlerine ziyaretlerde bulunuyoruz. Ramazanda başlattığımız ziyaretlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Gülşen, Türkiye'de siyasetin AK Parti ile değiştiğine işaret ederek,

"Siyaset insanları kandırarak, oyunu aldıktan sonra onları tanımadan yapılmaz. Biz, 'hizmetinize talibiz, hizmetkarınızız' dedik. Vatandaşlar bize vekaletlerini verdi. Vekaleti aldıktan sonra 'ben bu şehrin efendisiyim' diyemezsiniz. Dört yılın sonunda Kastamonu'ya güzel şeyler yapmış oluruz inşallah" diye konuştu.

İsmail Hoş da Gülşen'e teşekkür ederek, milletvekilini evlerinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

Gülşen'e, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk, İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Muhabir: Yaşar Kuru/ Erdinç Aksoy

Yayıncı: Nurhan Çorlu - KASTAMONU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Gülşen'den Vatandaş Ziyareti - Son Dakika


Advertisement