AK Parti'nin Aydın'daki Adayları Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Aydın'daki Adayları Belli Oldu

AK Parti\'nin Aydın\'daki Adayları Belli Oldu

AK Parti Aydın İl Teşkilatı'nın Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan aday adayları belli oldu.

02.11.2013 12:54

AK Parti Aydın İl Teşkilatı'nın Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan aday adayları belli oldu.

AK Parti Genel Merkezi'nin belirlediği sınav takvimine göre AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarına Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlıkları için aday adaylığı başvuru süresi dün sat 17.30 itibariyle sona erdi. AK Parti Aydın İl Teşkilatı, aday adaylığı başvurularının sona ermesinin ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlıkları için aday adaylığı başvurusunda bulunan isimleri açıkladı.

AK Pati'nin Aydın Büyükşehir Belediyesi aday adayları GEKA eski Genel Sekreteri Mehmet Aydıner ile Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü ve Aydın Belediyesi Başkan Yardımcısı Fuat Fikret Aktaş oldu.

Efeler Belediye Başkan aday adaylığına Aydın eski Belediye Başkanı Hüseyin Aksu, Umurlu Belediye Başkanı Rıza Posacı, Hüseyin Turgut, Mustafa Sabuncu ve Nail Kaplı müracaat etti. Kuşadası Belediye Başkan aday adayları Emre Eren, Recep Aydın, Mine Odabaşı, Behçet Alp ve Engin Berberoğlu; Nazilli Belediye Başkan aday adayları İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim, Aytekin Kaplan, Ahmet Harmandaloğlu ve mevcut AK Parti İlçe Başkanı Tacettin Pirinç; Söke Belediye Başkan aday adayları Metin Yavuz, Kemal Kocabaş, Şule Tuntaş ve Haldun Işıklı; Çine Belediye Başkan aday adayları Yücel Eşiyok, Celalettin Korkmaz ve Erkan Özkaya olurken; Şahselen Kireşçi ise AK Parti'den Germencik Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI

AK Parti Genel Merkezi'nin belirlediği sınav takvimine göre AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarına Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlıkları için aday adaylığı başvuru süresinin dün sona erdiğini anımsatan AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, buna karşın daha önce 1 Kasım'da sona ereceği duyurulan belediye meclis üyelikleri aday adaylığı süresinin 1 Aralık 2013 tarihine kadar uzatıldığını söyledi. 9- 10 Kasım tarihlerinde eş zamanlı olarak il genelinde temayül yoklamalarının yapılacağını, ardından kamuoyu yoklamaları ve AK Parti Genel Merkezi'nin çalışmaları ile başkan adaylarının açıklanacağını belirten Atay, "AK Parti Aydın teşkilatları yerel seçimlere hazırdır. AK Parti'liler olarak 'ben' değil 'biz' diyeceğiz. Hep birlikte hareket edecek Aydın'ı CHP iktidarından kurtaracağız. AK Parti'de 1 Ekim'de başlayan adaylık süreci 1 Kasım itibariyle sona eriyoruz. AK Parti Genel Merkezi'mizin açıklayacağı adaylarımızın etrafında tüm teşkilatlarımızla kenetlenerek Aydın Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm belediyeleri alacağız. Her seçimde artırdığımız oyumuzu 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerinde yüzde 45'in üzerine taşıyacağız" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Aydın'daki Adayları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement