AK Parti'nin Çorlu'da Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Çorlu'da Seçim Bürosu Açıldı

AK Parti\'nin Çorlu\'da Seçim Bürosu Açıldı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Ak Parti İlçe Seçim İrtibat Bürosu törenle açıldı.

11.02.2014 09:49

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Ak Parti İlçe Seçim İrtibat Bürosu törenle açıldı. Çorlu Omurtak Caddesi'nde faaliyet gösterecek seçim bürosunun açılış kurdelesini Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Ak Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Milletvekili Özlem Yemişçi, Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Ömer Tüfekçi kesti. Törene ve partililer basın mensupları da katıldı.

Bakan Mehmet Müezzinoğlu "Seçim süresince burada Çorlu ilçemizde, gece gündüz demeden seçmenine ulaşacak bu seçim bürosunda sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duydum hepinize teşekkür ediyorum bu mekanın Çorlu'muza hayırlı hizmetlere vesile olacak bir mekan olmasını diliyorum" diye konuştu.

Açılış töreninde konuşma yapan Çorlu Belediye Başkan adayı Milletvekili Özlem Yemişçi ise "Bugün ilk seçim ofisimizi sağ olsun sayın bakanımız ve eşleri ile beraber açıyoruz. İnşallah hayırlı çalışmalarımıza ve 30 Mart akşamı burada kutlamalarımıza vesile olur. Hepinize hizmet etmek için büyük bir heyecan duyuyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Çorlu'da Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement