AK Parti'nin Hedefi Büyükşehir - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Hedefi Büyükşehir

AK Parti\'nin Hedefi Büyükşehir

AK Parti Muğla Merkez İlçe Teşkilatı aylık İlçe danışma kurulu toplantısı Muğla Müze Müdürlüğü Mustafa Pabuçççuoğlu toplantı salonunda yapıldı.

30.05.2013 17:13

AK Parti Muğla Merkez İlçe Teşkilatı aylık İlçe danışma kurulu toplantısı Muğla Müze Müdürlüğü Mustafa Pabuçççuoğlu toplantı salonunda yapıldı.

Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Çelebi'nin ilçe dışında olması nedeniyle katılamadığı toplantıya İl Başkanı Nihat Öztürk, İl Başkan Yardımcısı Şadi Pirci ve üyeler katıldı.

Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Şadi Pirci'nin yaptığı toplantıda konuşan Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Şenol Tomson, 2014 yılında yapılacak olan Büyükşehir seçimleri öncesi daha fazla çalışılması gerektiğini söyledi. Tomson, "Seçim öncesi köylerde, mahallelerde ev ev dolaşarak çalışma yapıyoruz. Seçime süreci yaklaştıkça daha çok çalışmamız ve bu çalışmalarımızı hızlandırmamız gerekiyor. 40 yıllık CHP zihniyetinden Muğla'yı kurtarmak istiyorsak ve Muğla'yı AK Belediyecilik ile tanıştırmak istiyorsak tüm üyelerimizin bu çalışmalara katılmasını istiyorum" dedi.

İlçe Danışma Kurulunda konuşan İl Başkanı Nihat Öztürk ise köylerde ve mahallelerde başlatılan çalışların il genelinde yaygınlaştırılması gerektiğini belirtti. Toplantının geri kalan bölümü basına kapalı olarak yapıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Hedefi Büyükşehir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement