AK Parti'nin İlk Aday Adayı Şükrü Sağlam Resmen Müracaat Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin İlk Aday Adayı Şükrü Sağlam Resmen Müracaat Etti

AK Parti\'nin İlk Aday Adayı Şükrü Sağlam Resmen Müracaat Etti

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde belediye başkanlığı için ilk aday adaylığını açıklayan Şükrü Sağlam, AK Parti aday adaylığı için partiye resmen müracaat etti.

25.10.2013 12:35

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde belediye başkanlığı için ilk aday adaylığını açıklayan Şükrü Sağlam, AK Parti aday adaylığı için partiye resmen müracaat etti.

Şükrü Sağlam yaptığı açıklamada, "Doğanşehir'de birlik beraberlik ve kardeşliği ön planda tutarak partimin bayrağını Doğanşehir'de dalgalandırmak, beş yıldır yaptığım çalışmaları taçlandırmak için bugün sayın ilçe başkanımız Murat Kavuncuoğluna başvuru dosyamı teslim etmiş bulunuyorum. Ben ne kimseye rakip, ne kimseye karşı çıkarım. Ben AK Partimin bayrağının nasıl dalgalandığına bakarım. Doğanşehir'in birliği beraberliği ve kardeşliği için Allah hayırlara vesile kılsın" dedi.

Başvuru dosyasını kabul eden AK Parti Doğanşehir ilçe başkanı Murat Kavuncuoğlu ise "Değerli kardeşimiz Şükrü Sağlam, Doğanşehir'de aday adaylığını ilk açıklayanlar arasında, kendisini tebrik ediyorum. İlk müracaatı da yapanlardan oldu. Allah Doğanşehir için hayırlara vesile kılsın. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

AK Parti Doğanşehir aday adayı Şükrü Sağlam, 1966 Adıyaman ili Çelikhan doğumlu. İlk okulu Çelikhan'da okudu, Doğanşehir İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Esnaflık yapan Sağlam, Doğanşehir ilçesi İHA muhabirliği yapıyor. Sağlam, evli ve 4 çocuk babası. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin İlk Aday Adayı Şükrü Sağlam Resmen Müracaat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement