AK Parti Osmaniye'de Temayül Yoklaması Yaptı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Osmaniye'de Temayül Yoklaması Yaptı

AK Parti Osmaniye\'de Temayül Yoklaması Yaptı

AK Parti, Osmaniye'de temayül yoklaması yaptı.
Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen temayül yoklamasına katılım yoğun oldu.

17.11.2013 15:00

AK Parti, Osmaniye'de temayül yoklaması yaptı.

Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen temayül yoklamasına katılım yoğun oldu. AK Parti İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş yaptığı açıklamada, il genelinde toplam 705 delege belediye başkanlığı aday adayları için tercih oyu kullanacağını belirterek, "Her ilçenin delegesi kendi ilçesi için mevcut aday adayları için oy kullanacak. Şayet o ilçenin belediye başkanı bizim partiden ise delege sadece bir aday adayı ismi yazabilecek. Belediye başkanı bizim partiden olmayan ilçelerde ise 3 aday adayı ismi yazabilecek. Ayrıca partimizin belediye başkanları için belediye hizmetleri, halkla ilişkiler, parti teşkilatı ile ilişkiler, partiyi temsil yeteneği ve yeniden aday gösterilmesi konularında da delegelerimizin görüşleri alınacak. Oy kullanma işi bittiğinde oylar topluca genel merkeze gönderilecek ve orada değerlendirilecek" dedi.

Arslantaş, Osmaniye'de sadece Bahçe ilçesinde 1 aday adayı olduğunu, merkez ilçede 13, Kadirli ilçesinde 8, Düziçi ilçesinde 3, Toprakkale ilçesinde 7, Hasanbeyli ilçesinde 5 ve Sumbas ilçesinde de 2 aday adayının olduğunu bildirdi.

AK Parti MKYK üyesi ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati'nin başkanlık yaptığı temayül yoklamasına AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ile Osmaniye Milletvekili Suat Önal da katıldı. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Osmaniye'de Temayül Yoklaması Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement