AK Parti Şarköy'de Muhtarlarla Toplantı Yaptı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Şarköy'de Muhtarlarla Toplantı Yaptı

AK Parti Şarköy\'de Muhtarlarla Toplantı Yaptı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur'un da katıldığı muhtarlar toplantısı Şarköy ilçesinde gerçekleşti.

27.08.2012 09:54

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur'un da katıldığı muhtarlar toplantısı Şarköy ilçesinde gerçekleşti.

Toplantıya Hoşköy Belediye Başkanı Kemal Özvarlık, İl Yerel Yönetimler Başkanı Şener Çelikayar, İl Sosyal İşler Başkanı Cüneyt Yüksel, İl Genel Meclis Üyesi Sebahattin Karayer, Şarköy İlçe Başkanı Osman Kurd, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur son günlerde yaşanılan terör olaylarına dikkat çekerek, ülkenin önemli günlerden geçtiğini, her gün canların yandığını belirterek " Türkiye'de terör belası her gün can yakıyor. Ölen her askerimiz bizim şehidimiz, canımız yanıyor, inşallah son bulur diyoruz, lanetliyoruz. Bu değişik bir mücadele, bir savaş olsa orduyu gönderirsiniz üzerine ezer geçer. Türk devleti güçlü bir devlettir, ama gerilla savaşı zordur. Amerika bunu Vietnamda yaşadı, Afganistan'da yaşıyor. Eninde sonunda aklı selim galip gelecek bu iş bitirilecek. Türkiye ekonomik, coğrafi-politik olarak çok önemli bir konumda. Dünyanın gözü Türkiye üzerinde. Çok güçlü bir Türkiye'yi, ne Amerikası, ne Almanyası, ne Fransası, ne Rusyası, ne Suriyesi, Irak'ı, İran'ı istemez. Bizim arap ülkeleri ile yukarda Kafkaslarda din bağımız, Balkanlarda da kan ve din bağımız var. Güçlü bir Türkiye, gerçekten de bu ülkelere hakim olabilecek bir Türkiye'dir. Son yıllarda yapılan atılımların cezasını da şimdi biz ödüyoruz. Gerçekten Türkiye, eski Türkiye olsaydı, terör belası bu kadar kudurmazdı azmazdı. Bu aslında PKK'nın işi de değil. Bu olay vesayet rejimi ile vesayet rejimine karşı olanların, mücadelesi. Bu ülkede siyasi anlamda söylemiyorum, hükümetleri kastedmiyorum, Türkiye'de iktidarı elinde tutmuş olanlar, yavaş yavaş bu mercileri kaybetmeye başladıkça, PKK'yı taşeron olarak kullanmak suretiyle, insanımızın, askerimizin, emniyetimizin üzerine saldırtıyorlar." dedi.

İl Genel Meclis Üyesi Sebahattin Karayer de AK Parti olarak Şarköy'deki üç il genel meclis üyeliğinden birini kazandıklarını, bu görevi temsilen yapılan hizmetleri anlattı. Karayer, "Şarköy Tekirdağ ilçeleri içerisinde en sıkıntılı yer. Niye sıkıntılı; Yüzölçümü bakımından skıntılı çoğu ormanla kaplı, arazisi az, bağcılık, zeytincilik, ayçiçeği olmasa insanımızın tarımla geçinmesi çok zor. " dedi.

Köy muhtarları yaşadıkları sorunları anlattı, ihtiyaçlarını dile getirdi. İl Başkanı Kambur, muhtarların sıkıntılarını not alarak çözüme kavuşturacaklarını ifade etti.

Toplantının sonunda muhtarlara Türk Bayrağı dağıtıldı, toplu olarak hatıra fotoğrafı çekilindi.

27.08.2012 09: 30: 22

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Şarköy'de Muhtarlarla Toplantı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement