AK Parti Saruhanlı İlçe Danışma Meclisi Toplandı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Saruhanlı İlçe Danışma Meclisi Toplandı

AK Parti Saruhanlı İlçe Danışma Meclisi Toplandı

AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Önal, çözüm süreciyle beraber Türkiye'yi mesut ve bahtiyar günlerin beklediğini söyledi.

23.05.2013 10:52  Güncelleme: 11:15

AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı İsmail Önal, çözüm sürecinin başarıyla sonuçlanacağını belirterek, Türkiye'yi mesut ve bahtiyar günlerin beklediğini ifade etti.

Ak Parti Saruhanlı İlçe Danışma Meclisi toplantısı, belediyeye ait Üzüm Otel'de yapıldı. Toplantıya AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, AK Parti İlçe Başkanı Fahrettin Ayçiçek ve partililer katıldı.

İl Başkan Yardımcısı Önal, toplantıda yaptığı konuşmada, yapılan her çalışmada AK Parti'nin kösteklenmeye çalışıldığını ifade ederek, "Yaptığımız her çalışmayı değersiz gösterebilmek için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiler. Ancak Allah'a sonsuz hamdolsun ki tüm çabaları boşa çıkıyor" dedi.

Muhalefetin, her türlü adıma, her türlü çalışmaya karşı çıktığını ancak her seferinde mahcup olduğunu dile getiren Önal, şöyle konuştu: "Şimdi de göreceksiniz çözüm süreci konusunda da yine mahcup olacaklar. Muhalefete rağmen ülkemiz bu çözüm sürecini en güzel şekilde sonuçlandıracak ve mesut ve bahtiyar günler çok yakında gelecektir. Ortaya çıkan bütün itirazlarda tek bir amaç var. Bugüne kadar kendisini bu memlekette efendi gibi gören, kendisini hükümdar gören bir zümre vardı. Kendilerini 'Beyaz Türkler' olarak tabir eden, milletin diğer büyük çoğunluğunu değersiz görenler bu insanlar artık ellerindeki egemenliğin gittiğine üzülüyorlar."

Toplantı, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ve İlçe Başkanı Fahrettin Ayçiçek'in konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Saruhanlı İlçe Danışma Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement