AK Parti Siirt Milletvekili Demirkıran: "İlimize Yatırımlar Devam Ediyor" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Siirt Milletvekili Demirkıran: "İlimize Yatırımlar Devam Ediyor"

AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, ilde yatırımların devam ettiğini söyledi.

03.01.2012 15:40

AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, ilde yatırımların devam ettiğini söyledi.

Demirkıran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kurtalan Devlet Hastanesi inşaatının tamamlandığını, Siirt Ağız Diş Sağlığı Merkezi inşaatının da tamamlanma aşamasına geldiğini ve 300 yataklı Devlet Hastanesi inşaatının ise hızla devam ettiğini belirtti.

Siirt'in daha iyi olması için çalıştıklarını ifade eden Demirkıran,

"İlimize yatırımlar devam ediyor. Bunların arasında özellikle sağlık alanındaki yatırımlar büyük yer tutuyor. TOKİ tarafından yapımı üstlenilen Kurtalan Devlet Hastanenin bu hafta teslim işlemleri bitirilerek, taşınma işlemlerine başlanacak. 100 yatak kapasiteli olan hastanede 4 ameliyathane, 6 diyaliz ünitesi, 10 yoğun bakım ünitesi ve farklı branşlarda 19 uzman ve 7 pratisyen doktor ile 3 diş hekimi görev yapacak. Hizmetin en iyisine layık olan halkımıza son teknolojiyle donatılan bu modern devlet hastanesinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

- SİİRT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Siirt Milletvekili Demirkıran: 'İlimize Yatırımlar Devam Ediyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement