
AK Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Demir, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu ile birlikte mental aritmetik eğitim merkezini ziyaret etti.
Bir takım çalışma ziyaretinde bulunmak üzere Şırnak'ta bulunan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerin sergilemiş oldukları performansları takdir etti. Kavranoğlu, "Ben sadece beynimin bir tarafını kullanarak profesör oldum, bunlar beyinlerinin hem sağ hem de sol loblarını kullanarak inanıyorum inşallah çok daha iyi olacaklardır" dedi.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir ise, gelecek nesillerin yetişmesinde büyük rol oynayan, onları geleceğe hazırlayan, her türlü fedakarlığı gösteren öğretmenlerin sayesinde öğrencilerin mükemmel bir şekilde yetiştiğini söyledi. Demir, "21. yüzyılda; ülkelerin gelişmesi, çağı yakalayabilmesi, teknolojiyi yakından takip edebilmesi ve küresel rekabette başarıya ulaşabilmesi, her şeyden önce öğretmenlerimizin yetiştirdikleri ve yetiştireceği eğitimli gençler sayesinde mümkün olacaktır" diye konuştu.
Menar Mental Aritmetik Şırnak İl Temsilcisi Nihal Kaçkin ise; yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını söyledi. - ŞIRNAK
Son Dakika › Yerel › AK Parti Şırnak İl Başkanı Demir, Mental Aritmetik Eğitim Merkezini Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.