AK Parti Söke'de Gürer Dönemi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Söke'de Gürer Dönemi

AK Parti Söke\'de Gürer Dönemi

Söke AK Parti ilçe kongresi gerçekleştirildi.

16.11.2014 21:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke AK Parti ilçe kongresi gerçekleştirildi. Kongreye tek aday olarak giren Fatih Gürer, başkanlık koltuğunu Abdullah Yeniusta'dan devraldı.

Söke'de bir düğün salonunda gerçekleştirilen AK Parti ilçe kongresine AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş, Ali Gültekin Kılınç, AK Partisi Eski Milletvekili Ahmet Ertürk, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, partinin il ve ilçe yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrenin divan başkanlığını AK Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Bayraktar yaptı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Abdullah Yeniusta, AK Parti'ye ilçe başkanı olarak görev yapmaktan dolayı gurur duyduğunu dile getirerek, "Söke'de son yapılan yerel seçimlerde partimizin adayı açıklanana kadar hiç ayrılığa gayrılığa düşmeden 4 aday adayı arkadaşımızla seçim çalışmalarını yürüttük. Akabinde başkan adayımız olarak belirlenen Metin Yavuz ile birlikte seçime girdik. Canla başla çalışarak seçimleri kazanmaya çalıştık.Söke'de siyaset rüzgarları biraz sert eser. Başkanlığı alamadık ama bir çok Sökelinin gönlünde taht kurduk. Bizler bu davaya ve bu partiye gönülden bağlıyız. Artık görevi devretme vakti geldi. Yeni dönemde Fatih Gürer ve ekibinin partimiz için, Söke için çalışacaklarına hiçbir şüphem yok. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

"AB PROJELERİNDEN SÖKE'YE 600 BİN AVRO AKTARILDI"

Yeniusta'nın ardından kürsüye gelen AB Bakanı Volkan Bozkurt, "Söke'de önemli AB projeleri var. Şimdiye kadar birçok AB projesinden Söke'ye yaklaşık 600 bin avro aktarılmış. Bu projeler gerçekten Söke'ye faydası olan, gençlerimize, yaşlarımıza, suçların önlenmesine faydası olan projeler. Bu projelerin daha da geliştirilmesi lazım ve Söke'ye hak ettiği kalitenin, standardın ulaşması için bu AB projelerinde de yararlanmamız lazım" diye konuştu. Yapılan protokol konuşmalarının sonrasında tek liste ile gidilen seçimlerde Fatih Gürer yeni AK Parti Söke ilçe başkanı olarak seçildi.

Gürer'in listesinde, Kağan Durmuş Görecek, Hüseyin Bilgili, Kemal Özbek, Mehmet Ali Oklay, Nizamettin Karataş, Hüseyin Karakaya, Hilmi Özcan, Murat Candal, Haşim Çiftçi, Hüseyin Yıldız, Levent Bozkurt, Süleyman Yılmaz, Hasan Bayraktar, Akif Pala, Metin Turan, Mustafa Yıldız, Muzaffer Tuncay, Dilaver Balat, Kadir Ünal, Arzu Telef, Ufuk Asrav, Muzaffer Şanlı, Sezgin Püslü, Nesimi Esmer, Hülya Yıldırım, Esin Özhavutçu, Süleyman Şami, Zeliha Göktepe ve Arzu Ünal yer aldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Söke'de Gürer Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement