AK Parti Teşkilatı'ndan Bahçeliköy Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Teşkilatı'ndan Bahçeliköy Ziyareti

AK Parti Teşkilatı\'ndan Bahçeliköy Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilatı mahalli seçimlere günler kala seçim çalışmalarını sürdürüyor.

26.03.2014 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilatı mahalli seçimlere günler kala seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri yerel seçim çalışmaları kapsamında Bahçeliköy Beldesini ziyaret ederek vatandaşlar ile görüştüler. AK Parti Bahçeliköy Belde Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıya katılan Milletvekili Sebahattin Karakelle ve İl Başkanı Burhan Çakır burada partililere seslendiler. AK Parti Teşkilatının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Bahçeliköy Belediye Başkanı Şükrü Beyitoğlu AK Parti iktidarında Bahçeliköy'de önemli hizmetlere imza atıldığını belirtti.

AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır ise istikrarın ve hizmetlerin adresinin AK Parti olduğunu belirtip; " Türkiye'nin Erzincan'ın ve Bahçeliköy'ün her neresine baksak AK Parti'nin eserlerini görüyoruz. İstikrarın, hizmetlerin devamı için geleceğimiz için AK Parti demeliyiz. Bu seçimler Sayın Başbakanımızın da her yerde ifade ettiği gibi İstiklal ve İstikbal mücadelesidir. Güçlü bir iktidar güçlenen bir Türkiye hiçbir zaman vatandaşını mağdur etmez ve etmeyecektir. 30 Mart'ta geçmişte olduğu gibi Bahçeliköy bir kez daha destan yazacaktır." dedi.

Türkiye'nin güçlü bir ülke olmasını hazmedemeyenlerin olduğunu belirten AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ise "Cumhuriyet tarihi boyunca bu ülkede milletin adamlarına tuzak kurulmuştur. Bu tuzaklar bugün de AK Parti'yi ve Sayın Başbakanımızı yıkmak için kuruldu. Bu tuzakları Rabbimin izni ile 30 Mart'ta bozacağız. Biz her kardeşimizin oyuna talibiz. Biz bu ülkenin geleceğine talibiz. Bu seçim milletin iradesinin seçimidir. ya zillet olunacak ya millet olunacak." şeklinde konuştu. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Teşkilatı'ndan Bahçeliköy Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement