AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Türkmen'den Aa Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Türkmen'den Aa Ziyaret

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Anadolu Ajansı (AA) Yozgat Büro'sunu ziyaret etti.

04.01.2012 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Anadolu Ajansı (AA) Yozgat Büro'sunu ziyaret etti.

Türkmen, ziyarette yaptığı açıklamada, 4. olağan genel kurulda partisinin Merkez İlçe Başkanlığına yeniden seçildiğini hatırlatarak, "Kongre sürecimizde basın mensubu arkadaşlarımız bizi ve kongremizi yakından takip ettiler. Yozgat'ın bütün ilçelerindeki kongrelerimizi tamamladıktan sonra ulusal ve yerel basın kuruluşlarımızı ziyaret ederek bizimle yakinen ilgilendikleri için teşekkür etmek istedik" dedi.

AK Parti iktidarı döneminde Yozgat'a yapılan hizmetleri anlatan Türkmen şunları kaydetti:

"Kongre sürecimiz ile birliğimizi ve bütünlüğümüzü bir kez daha göstermiş olduk. Bu birlik ve beraberliğimiz, milletvekilleriyle, iliyle, ilçesiyle, kadın ve gençlik kollarıyla, belediyesiyle omuz omuza vermiş, kenetlenmiş, aynı yolda hep beraber yürüyen bir aile olduğumuzu bir kez daha ispatlamanın vesilesi olmuştur. Amacımız Yozgat'ı ilçeleriyle, beldeleriyle yaşanır bir kent haline getirmek. Yozgat'ta sağlık alanında ve bölünmüş yollar konusunda önemli mesafeler alındı. Yüksek hızlı trenin alt yapı çalışmaları da hızla devam ediyor."

Ziyarette AA Yozgat Yurt Muhabiri Özcan Güney de Türkmen'e Anadolu Ajansı'nın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

- YOZGAT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Türkmen'den Aa Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement