Ak Partili Sena Nur Çelik 3. Dönem Kuralını Değerlendirdi Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Sena Nur Çelik 3. Dönem Kuralını Değerlendirdi Açıklaması

AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, AK Parti’nin tüzüğünde yer alan 3 dönem kuralıyla yeni kadroların ve gençlerin önünü açtıklarını söyledi.

31.05.2015 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, AK Parti'nin tüzüğünde yer alan 3 dönem kuralıyla yeni kadroların ve gençlerin önünü açtıklarını söyledi.

Muhalefet partilerinin Ak Parti'ye karşı bir karalama kampanyası yürüttüklerini, somut bir öneri ve projeleri olmadığını belirten Çelik, "Bizim partimizi diktatörlük kurmakla suçlayanlara sormak lazım, hangi partinin tüzüğünde bir milletvekili 3 dönemden fazla milletvekilliği yapamaz yazıyor? Bunu tüzüğüne ilk alan parti AK Parti. Siyasete yenilenmeyi, değişimi getiren bizim partimizdir. Gençlerin potansiyeline inanan, önünü açan ve siyasete katılmalarını teşvik eden bir partimiz var. 26-27 yaşında milletvekili adaylarımız var. Ben 28 yaşındayım ve en genç milletvekili adaylarından bir tanesiyim. Bu partimizin seçilme yaşını düşürmesinin bir sonucu" diye konuştu.

AK Parti'nin her zaman milletin iradesine sahip çıktığını anlatan Çelik, şunları söyledi: "Antidemokratik güç odaklarına karşı mücadele etti. Biz her şeyi halkımıza soruyoruz. Eski Türkiye'nin eskimiş zihniyetleri ne demişti? 'Dağdaki çobanla benim oyum bir mi olacak' demişti. Onlar hiçbir zaman milleti anlamadı. İşte bu yüzden de siz sandıkta bu zihniyete karşı tavrınızı gösterdiniz. İnşallah 7 Haziran'da da bir kez daha bu zihniyete gereken cevabı vereceksiniz"

"BÜYÜKŞEHİR YASASIYLA KÖYLERE GİDEN BÜTÇE ARTTI"

AK Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu vurgulayan AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik; sözlerini şöyle sürdürdü: "Köyde yaşayan vatandaşlarımızla şehirde yaşayan vatandaşlarımız aynı hizmeti alsın diye çalışıyoruz. Bunun için büyükşehir belediye yasası çıkarttık. Eskiden köyler İl Özel İdaresine bağlıydı. Muhtarlarımız kısacık bir yolu yaptırmak için bile bir sürü bürokratik engeli aşmak zorunda kalıyorlardı. Artık hem ilçe belediyesi hem büyükşehir belediyesi mahallelerimize hizmet getirmekle yükümlü. Bu sayede hizmet mahallelerimize çok daha hızlı ve etkin bir şekilde ulaşıyor. Eskiden mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımız sadece muhtarlarını seçerken şimdi hem ilçe belediye başkanını hem büyükşehir belediye başkanını seçiyor. Bu yasayla mahallelimiz daha çok söz sahibi oldu. Artık yerel yönetimleri yaptıkları hizmetlere göre değerlendirme hakkına sahipsiniz. Hizmetten memnun olmadığınız takdirde sandık önünüze geldiğinde bunu oylarınızla gösterebilirsiniz. Yasa ile beraber mahallelerimize ayrılan bütçe on kat arttı. Bu bütçe mahallerimize su, yol, kanalizasyon gibi hizmetlerin yapılması için kullanılıyor. Allah'ın izni ile 7 hazirandan sonra bu hizmetlerin size en hızlı ve etkin şekilde ulaşması için tüm taleplerinizin takipçi olacağım."

"OKULDA LOKMA İKRAM PROGRAMINA KATILDI"

Seçim çalışmaları kapsamında Antalya'nın çeşitli ilçelerinde seçmenlerle buluşmaya devam eden Sena Nur Çelik, Korkuteli'deki ilk programı Yaşar-Sadi Tekin İlkokulunda, Yaşar Tekin tarafından, merhum Sadi Tekin'in hayrına yaptırılan lokma ikram programına katıldı. Çelik'e, AK Parti Antalya milletvekili adayları Hakkı Beşkazalı ve Mustafa Akdeniz de eşlik etti.

"ALEV TOPUNU DENEDİ"

Sena Nur Çelik'in bir sonraki adresi Alaeddin Ortaokulunda düzenlenen TUBİTAK Bilim Fuarına katılmak oldu. Sena Nur Çelik, açılış kurdelesinin ardından öğrencilerin yaptığı icatların olduğu sergi alanını gezdi. Çelik, öğrencilerin yeni fikirlere yatkınlığını ve pratik çözümlerini gösteren projeleri dikkatle inceledi. 8. sınıf öğrencisi Kaan Koyunlu'nun yaptığı Sabun Köpüğü ile Alev Topu adlı projesi ile yakından ilgilenen Çelik, alev topuna dönüşen ve yakmayan sabun köpüğünü bizzat denedi.

AK Parti'nin Antalya'dan en genç milletvekili adayı olan Çelik, Korkuteli'de programlarına mahalle toplantılarıyla devam etti. Genç vekil adayı Korkuteli'de Gümüşlü, Akyar, Sülekler ve Taşkesiği mahalle toplantılarında, seçmenlerden yeni Türkiye'nin ikinci atılımı için destek istedi.

"ALANYA'DA CUMA PAZARI ESNAFINA ZİYARET"

AK Parti'nin Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, Korkuteli ziyaretlerinin bir gün sonrasında Alanya'da güne cuma pazarı esnafını ziyaret ederek başladı. Çelik, pazar esnafını tek tek ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu. Sena Nur Çelik, pazar esnafının sorunlarını bir bir dinledi ve yeni dönemde yapacakları projeleri anlattı. Pazar esnafının yoğun ilgi gösterdiği Çelik'e, pazarcılar çeşitli ikramlarda bulundu.

Çelik, Alanya programlarına 5 mahalle toplantısı ile devam etti. Çelik, Büyükpınar, Beyreli, Beldibi, Başköy ve Özvadi mahallelerinde yaptığı toplantılarda, seçmenlerden yeni Türkiye'nin ikinci atılımı için destek istedi. Ak Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, gittiği mahallelerde çocuklara çeşitli hediyeler verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Sena Nur Çelik 3. Dönem Kuralını Değerlendirdi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement