Ak Partili Yıldırım'dan Esnaf Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Yıldırım'dan Esnaf Ziyareti

Ak Partili Yıldırım\'dan Esnaf Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Adayı Ferman Yıldırım esnafı gezdi.

19.10.2015 15:55

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Adayı Ferman Yıldırım esnafı gezdi.

Ferman Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat üyeleri ile birlikte Van esnafını gezdi. Sanat Sokağı ve Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki esnafı tek tek gezen Yıldırım, esnafın sıkıntılarını dinledi. Özellikle Kapıköy Sınır Kapısı'nın kapalı olmasından dolayı satış yapamadıklarını ifade eden esnaf, kapının bu gün açıldığı müjdesini duyunca sevincini gizleyemedi.

Ziyaret sonrasında bir açıklamada bulunan AK Parti Van Milletvekili Adayı Ferman Yıldırım, Van esnafının olumlu tepkilerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Esnafımız, bizleri oldukça sıcak karşıladı. Özellikle Kapıköy Sınır Kapısı'nın bugün açıldığı müjdesini kendilerine verince çok mutlu oldular. Bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı tüm esnafımıza teşekkür ediyorum. İnşallah esnafımız ileriki süreçte daha da çok kazanacaktır" şeklinde konuştu.

Ziyaretleri sırasında 1 Kasım'daki seçimlerde esnaftan kendilerini desteklemelerini isteyen Yıldırım, ayrıca Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yarın Van'da düzenleyeceği mitinge de herkesi davet etti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Yıldırım'dan Esnaf Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement