Akademispor'lu Yöneticiler ve Futbolcular Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Akademispor'lu Yöneticiler ve Futbolcular Yemekte Buluştu

Akademispor\'lu Yöneticiler ve Futbolcular Yemekte Buluştu

Sapanca Akademispor'un Yönetim Kurulu ile Futbolcular Yanık'ta bulunan bir işletmede yemekte buluştu.

13.09.2013 10:50  Güncelleme: 10:55

Sapanca Akademispor'un Yönetim Kurulu ile Futbolcular Yanık'ta bulunan bir işletmede yemekte bir araya geldiler.

Yemekte konuşan Sapanca Akademispor Başkanı Osman Kubilay, "Takımımızın herhangi bir bütçe sorunu yoktur, başarı için gereken her şey yapılacaktır. Yönetim kurulumuzdaki bazı arkadaşlar işlerinin yoğunluğu sebebi ile aramızdan ayrıldı bizde bu arkadaşlarımızın yerine yeni isimler seçtik. Yeni yönetimimiz Ufuk Karan, Hayri Aslan, Çetin Çatan, İrfan Alkan, Hüseyin Temel, Hadi Yüzücü ve Orhan Top isimlerinden oluşurken Denetim Kurulu Üyeleri ise İsmail Tepe ve Ufuk yüzücü oldu. Takımın başarısı için ne kadar bütçe lazımsa bunu karşılamaya hazır bir yönetimimiz var" dedi.

Sapanca Akademispor hakkında bilgiler veren Başkan Kubilay "2003 senesinde hocamız ve ekibimizle futbol okulu olarak başladığımız yolculuğa 2008 yılında Sapanca Akademispor olarak federe olarak devam ettik. 2008'den 2013 yılına kadar olan süreçte şampiyonalarına 6 sefer katıldık, her branşta play-off oynayıp ilimizi U14, U15, U16 ve U17 liglerinde temsil ettik. Türkiye şampiyonalarında oyuncularımızın elde ettiği deneyimler artık kendilerini belirli bir seviyeye getirdi. Transfer yapan profesyonel kulüplerin altyapılarına giden çocuklarımız oldu. Altınordu, Buca, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Sakaryaspor altyapısına giden çocuklarımız var. Hepsinin ileride profesyonel hayata gireceklerine inanıyoruz. Bu ekibi hocamız Ufuk Yüzücü ve 7 arkadaşımızla beraber kurduk" diye konuştu.

Başkan Kubilay Akademispor'un artık kabuğunu kırıp daha iyi hedeflere yoğunlaşabilmesi için kabuğundan kurtulma senesi ilan ettiklerini dile getirdi. Kubilay, "Şimdiki amacımız, Sapanca Akademispor'un daha değişik boyutlarda kurumsal kimlik kazanmasını sağlamak. Hedeflerimize ulaşmak için bize maddi manevi destek olan, yardımcı olacak yönetici arkadaşlar var. Bu seneyi Sapanca Akademispor'un kabuğunu kırma senesi ilan ediyoruz. Bu sene Süper Amatör Lig'e çıkmayı hedef yaptık. Süper Amatör Lig'e çıkıp bünyemizdeki yaş ortalaması 19, 20, 22 olan oyuncalarla mücadele etek istiyoruz" dedi.

Sapanca Akademispor Teknik Direktörü Ufuk Yüzücü ise, "Bu sezon hedefimiz altyapıdan yetişen sporcularımızı yeni transferle kaynaştırıp süper amatör lig'e çıkmayı hedefliyoruz. İnşallah çıkarsak önümüzdeki senelerde şampiyonluğu hedeflemeyen ama gençleri yetiştirme acısında genç ve kolektif bir ekip kurmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Süper amatör ligde kalıcı olmak istediklerini de belirten Yüzücü, "Lig'de kalıcı olmak istiyoruz. Bunun içinde çalışmalarımızı daha sıkı da daha ciddiyetle daha iyi bir şekilde yapıyoruz. Daha önce çalışma yeri ve idman sahası sıkıntımız vardı. Kalaycı da Derbent'te, sağda solda antrenmanlar yapıyorduk. Bu sene belediyenin kazandırmış olduğu tesisler sayesinde daha iyi çalışıp gençleri oynatmak istiyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akademispor'lu Yöneticiler ve Futbolcular Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement