Akçakale'de Bilgi Yarışması Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Akçakale'de Bilgi Yarışması Düzenlendi

Akçakale\'de Bilgi Yarışması Düzenlendi

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bilgi yarışmasında Yazlıca İlk Öğretim Okulu birinci oldu.

01.05.2014 13:50  Güncelleme: 13:48

Akçakale Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu ilkokullar arası bilgi yarışması düzenlendi. Akçakale Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; İlkokul 4. sınıflar arası yapılan bilgi yarışmasına Atatürk İlkokulu, İncedere ilkokulu, Yazlıca ilkokulu, Yeşiltepe ilkokulu, Yukarı Beydaş, ilkokulu, Haktanır ilkokulu, Taşkınlar ilkokulu, Zürrek ilkokulu olmak üzere 8 okul bilgi yarışmasına katılım gösterirken toplamda 24 öğrenci yarıştı.

Bilgi yarışmasında 20 sorunun 19'unu doğru cevaplayarak 95 puan alan, Yazlıca İlköğretim Okulu birinci olurken; ikinci Atatürk ilköğretim okulu, üçüncü ise Haktanır ilkokulu oldu. Bilgi yarışmasında üzülen öğrencileri teselli eden Akçakale Kaymakamı Eyyüp Fırat öğrencilere çeşitli hediyeler vererek yüzlerini güldürdü. Çocuklarla bir süre sohbet eden Kaymakam Fırat daha sonra öğretmenlerle mini bir toplantı düzenledi.

Kaymakam Fırat, öğrencilerin okula kazandırılması, eğitimde başarının yükseltilmesinde öğretmenlere büyük görev düştüğünü belirterek, 2013-2014 eğitim öğretim döneminde eğitim kalitesinin yükseltilmesi konusunda istişare toplantıları yaptıklarını kaydetti.

Okul müdürlerini ve öğretmenleri dinleyen Kaymakam Fırat "Okul müdürleri bazı ihtiyaç ve taleplerini dile getirdiler. Öğrencilerimizin, eğitim ve öğretim kalitesini yükseltmek için başta ilçede bulunan okullarımız olmak üzere bütün mahallelerimizde bulunan okullarımıza da aralık vermeksizin ziyaretlerimiz devam etmektedir. Okul müdürleri ve öğretmenlerimizle de toplantılarımız devam edecektir" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Akçakale'de Bilgi Yarışması Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement