Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İşgören Oldu - Son Dakika
Yerel

Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İşgören Oldu

Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İşgören Oldu

Akçakoca Esnaf Sanatkar Odası Olağan Genel Kurulu seçimi Akçakoca Belediye Nikah salonunda yapıldı.

16.02.2014 13:23

Akçakoca Esnaf Sanatkar Odası Olağan Genel Kurulu seçimi Akçakoca Belediye Nikah salonunda yapıldı. Mevcut başkan Nedim İşgören ile Abdülkadir Kaya'nın yarıştığı başkanlık seçiminde Nedim İşgören yeniden başkan olarak seçildi.

Seçimlere DESKOB Mustafa Kayıkçı, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, MHP Belediye Başkan adayı Okan Yanmaz, AK Parti Belediye Başkan adayı Cüneyt Yemenici, SP Belediye başkan adayı Özkan Atıcı, siyasi partilerin İlçe başkanları ve bir çok esnaflar katıldı.

Her iki adayın konuşmasının ardından eski başkanlardan Ahmet Türkgülü ve eski esnaflardan 20 kişiye plaket verildi. Konuşmaların ve plaket töreni sonrası seçime geçildi. 555 esnaf ve sanatkarların oy kullandığı seçimde Nedim İşgören 331 oy alarak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçildi.

İşgören, yaptığı teşekkür konuşmasında "Güven tazelediğim için mutluyum. Esnaf ve sanatkarların bana vermiş olduğu desteğin altında kalmayacağım. Esnaf ailesi kuracağım. Esnaf odalarından temsilci seçerek devamlı iletişim halinde olacağım. Eksiklerimizi bize kendi esnafımız söyleyecek, onları gidermeye çalışacağım" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İşgören Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement