Akçay'da Turgut Reis Caddesi Yeniden Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Akçay'da Turgut Reis Caddesi Yeniden Düzenlendi

Akçay\'da Turgut Reis Caddesi Yeniden Düzenlendi

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesindeki Turgut Reis Caddesinde yeniden düzenleme çalışmaları bitirildi ve cadde trafiğe açıldı.

17.01.2014 15:04

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesindeki Turgut Reis Caddesi'nde yeniden düzenleme çalışmaları bitirildi ve cadde trafiğe açıldı.

Belde belediyelerinin kapatılmasına kısa bir süre kalmasına rağmen, Akçay Belediyesi hizmetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Akçay Belediyesi tarafından beldenin Turgut Reis Caddesi'nde yapılan yeniden düzenleme çalışmaları tamamlandı. Turgut Reis Caddesi'nin Pina Deresi'ne kadar olan bölümü alt yapı sistemleri başta olmak üzere tümüyle yenilendi. Turgut Reis Caddesi'nde toplam 3277 metrekare kilitli parke taş döşenecek, yine 1002 metrekare kaldırım prizma taş döşemesi yapıldı. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, yaptığı açıklamada, Büyükşehir Yasası gereği üç ay sonra Akçay Belediyesi'nin kapacağını hatırlatarak, "10 yıldır Akçayımız için var gücümüzle çalıştık. Ancak Akçaylı yurttaşlarımız bize 5 yıl için görev verdi. Görevimizin son gün, son saatine kadar çalışmaya devam edeceğiz. Beldemiz Turgut Reis Caddesinde ki yeniden düzenleme çalışmalarını tamamlayarak hizmete sunduk. Halkımıza hayırlı olsun" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçay'da Turgut Reis Caddesi Yeniden Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement