Akhisar Gıda Bankası'nın da Yeri Tamam - Son Dakika
Yerel

Akhisar Gıda Bankası'nın da Yeri Tamam

Akhisar Gıda Bankası\'nın da Yeri Tamam

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hizmete açmayı planladığı ve dar gelirli vatandaşın yüzünü güldürecek olan Gıda Bankası için yer belirleme çalışmaları hızla devam ederken, Akhisar ilçesinde bu hizmeti verecek yer belirlendi.

25.10.2015 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin il genelinde hizmete açmayı planladığı ve dar gelirli vatandaşın yüzünü güldürecek olan Gıda Bankası için yer belirleme çalışmaları hızla devam ederken, Akhisar ilçesinde bu hizmeti verecek yer belirlendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede hayata geçireceği Gıda Bankası çalışması, Akhisar'da da hayata geçiyor. Manisa merkezinde 2013 yılında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından hayata geçirilen projenin Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte tüm ilçelerde açılması için hummalı bir çalışma içinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde de Gıda Bankası olarak hizmet verecek binayı buldu. Akhisar- Gölmarmara yolu üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Hizmet Binası yanında hizmet verecek olan Gıda Bankası'nda binanın tadilat çalışmaları hızla devam ediyor.

"DAR GELİRLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ"

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş de, Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya ile birlikte Akhisar Gıda Bankası binasında yapılan yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatör Şube Müdürü Doğan Ensivri'den bilgi alan Genel Sekreter Memiş, "Büyükşehir Belediyemizin ilçelerimizde Gıda Bankası projesini bir an önce hayata geçirmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımız Sayın Cengiz Ergün Bey'in de bu konudaki hassasiyeti tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir. Akhisar ilçesinde de yer bulduğumuz Gıda Bankası'ndaki çalışmaları kısa sürede tamamlayarak, buradaki dar gelirli hemşerilerimize ulaşmayı planlıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak dar gelirli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akhisar Gıda Bankası'nın da Yeri Tamam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement