Akören'de Nohut Sektörü Eğitim Toplantıları Başladı - Son Dakika
Yerel

Akören'de Nohut Sektörü Eğitim Toplantıları Başladı

Akören'de nohut sektörü eğitim toplantıları başladı.

01.01.2012 11:20

Akören'de nohut sektörü eğitim toplantıları başladı.

Akören Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile Akören Kalkınma Kooperatifi Başkanlığı'nın Akören Ali Aşık Toplantı Salonu'nda ortaklaşa düzenlediği "Nohut sektörü eğitim toplantıları" etkinliğine, Akören merkez ve köylerinde yaşayan 50 çiftçi katıldı.

Akören Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ahmet Çamlı, Akören Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile 50 çiftçiye 5 gün boyunca nohut sektörü alanında, eğitim çalışma projesi hazırladıklarını söyledi.

Projenin Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından uygulanmaya değer bulunduğunu ve finansmanının ayrıldığını belirten Çamlı, "Çalışmamızı Akören'de başlattık. Çiftçilerimize bir nebze faydamız olursa ne mutlu bizlere" dedi.

Eğitim toplantıları, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim üyeleri Prof. Dr. Kenan Peker ile Doç. Dr. Levent Ünlü tarafından sunuluyor.

Peker, programın amacının, üretim, pazarlama, insan kaynakları, muhasebe, finansman, ar-ge, yayım ve danışmanlık faaliyetleri sayesinde kaliteli ürün, örgütlü üretici ve mutlu toplum oluşturmak olduğunu ifade etti.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akören'de Nohut Sektörü Eğitim Toplantıları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement