Akpınar: "52 Yetmez, Hedefimiz Yüzde 70" - Son Dakika
Yerel

Akpınar: "52 Yetmez, Hedefimiz Yüzde 70"

Akpınar: "52 Yetmez, Hedefimiz Yüzde 70"

Yerel seçimler için en derli toplu görüntüyü veren ve kamuoyu araştırmalarında önde çıkan CHP Torbalı İlçe Örgütü, geleneksel hale getirdiği Perşembe toplantılarına bir yenisini daha ekledi.

07.03.2014 14:26

Yerel seçimler için en derli toplu görüntüyü veren ve kamuoyu araştırmalarında önde çıkan CHP Torbalı İlçe Örgütü, geleneksel hale getirdiği Perşembe toplantılarına bir yenisini daha ekledi. Her Perşembe parti içi toplantı yapan CHP Torbalı İlçe Örgütü, parti çalışmaları hakkında partili vatandaşlara bilgi veriyor. Bu toplantılarda ayrıca yeni katılan üyelere de rozet takılıyor. Dün de partiye yeni katılan 40 vatandaşa rozet takıldı. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen Perşembe toplantısında partililere tavuklu pilav da ikram edildi.

AKPINAR, "YÜZDE 52 CHP'YE YETMEZ"

Sonar'ın yaptırdığı ve birkaç gün önce açıkladığı Torbalı anketinde oylarının yüzde 52 çıktığını hatırlatan CHP Torbalı İlçe Başkanı Faruk Akpınar, "Son yapılan ankette oyumuz yüzde 52 olarak çıkmıştır. Ancak yüzde 52 bize yetmez, hedefimiz en az yüzde 70 oy almaktır. Bu anlamda siz değerli parti örgütüme sesleniyorum, önümüzde henüz geniş bir zaman dilimi var. Daha çok çalışalım, oyumuzu daha çok artıralım, sandıklardan ezici bir oy çokluğu ile çıkıp, rakiplerimizi mezara gömer gibi sandıklara gömelim. Ülkemizde AKP zulmüne en iyi cevabı bu şekilde vermiş oluruz" dedi.

YÖRÜK, "GENÇLERİMİZLE MUTLU OLUYORUZ"

Her Perşembe yapılan bu toplantıların geleneksel hale gelmesi gerektiğini ifade eden Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, "Bu toplantılar gücümüze güç katmaya devam ediyor. Her gün biraz daha büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Yeni katılan arkadaşlarımızla partimiz biraz daha güçleniyor. Bugün de yeni katılan arkadaşlarımız var aramızda, birçoğu genç olan bu arkadaşlarımızı aramızda görmek bizleri mutlu ediyor. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Partimizin iktidar yürüyüşünde gençlerimizin bizlerle olması çok sevindirici" şeklinde konuştu.

YÖRÜK, "ÇALIŞMALARIMIZ ÇOK GÜZEL GİDİYOR"

BugüneE kadar yapılan parti çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, "Gittiğimiz her yerde çok güzel karşılanıyoruz. Partimize karşı yoğun bir sevgi var. Son olarak gittiğimiz Yazıbaşı'da nasıl bir coşku ile karşılandığımızı hepimiz gördük. Buradan kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Halkımızın verdiği destekle iktidar yürüyüşümüz devam ediyor. Hem Torbalı'da, hem İzmir'de hem de Türkiye'de birinci parti olacağımıza inanıyorum. Bu konuda bize destek veren siz değerli Torbalı halkına çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akpınar: '52 Yetmez, Hedefimiz Yüzde 70' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement