Aksaray Belediyesi, kaldırım işgaline yönelik yaptığı denetim çalışmalarını şehri birçok bölgesine yayıyor.
Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehrin muhtelif yerlerinden oluşan kaldırım işgallerini tamamen ortadan kaldırmak için çalışmalarını titizlikle sürdürüyorlar. Zabıta ekipleri, gün boyunca esnafları gezerek kaldırımların işgal edilmemesi konusunda uyarıda bulundu.
Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Baydar, Aksaray'ın modern bir şehir olma yolunda önemli adımlar attığını ve kaldırımları vatandaşların rahatlıkla yürüyebilecekleri bir hale getireceklerini kaydetti. Baydar, valilik meydanında ve eski sanayi caddesinde başlayan kaldırım işgaline son verme çalışmalarının zamanla tüm çarşı merkezinde uygulanacağını belirterek, esnafların kaldırım işgaline son verilmesi konusunda gösterdiği hassasiyete de teşekkür etti.
Bu arada birçok esnafta, kaldırım işgalinin ortadan kaldırılması konusunda belediyenin yaptığı uygulamayı memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, bu karara uyacaklarını ifade etti. - AKSARAY
Son Dakika › Yerel › Aksaray'da Kaldırımlar Yürünebilir Hale Gelecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.