Aksaray Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Şaban Çiftçi, ziraat mühendislerinin tarımın lokomotifi olduğunu bildirdi.
Çiftçi, oda binasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, Aksaray'ın bir tarım kenti olduğunu, bunda da ziraat mühendislerinin emeğinin çok olduğunu ifade etti.
Tarım sektöründeki gelişmelerin olumlu yönde devam ettiğini vurgulayan Çiftçi, ziraat mühendislerinin çabaları ile ürün çeşitliliğinde artış kaydedildiğini bildirdi.
Aksaray'da ayçiçeği, yağlık ayçiçeği, patates ve yonca ekiminde çiftçilerin söz sahibi olduğunu anlatan Çiftçi, "Özellikle yoncada Türkiye'de Aksaray marka olmuştur. Tarımın lokomotifi ziraat mühendisleridir" dedi.
- AKSARAY
Son Dakika › Yerel › Aksaray Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Çiftçi: 'Tarımın Lokomotifi Ziraat Mühendisleridir' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.