Akut Kuşadası Ekibi Bozdağ'da - Son Dakika
Yerel

Akut Kuşadası Ekibi Bozdağ'da

Akut Kuşadası Ekibi Bozdağ\'da

Yaklaşık bir yıl önce kurulmasına rağmen kısa sürede elde ettiği başarılarla ismini duyuran AKUT Kuşadası ekibi, İzmir Dağcılık ve İhtisas Kulübü’nün geleneksel Ödemiş-Bozdağ şenliğine katıldı.

22.02.2014 13:23

Yaklaşık bir yıl önce kurulmasına rağmen kısa sürede elde ettiği başarılarla ismini duyuran AKUT Kuşadası ekibi, İzmir Dağcılık ve İhtisas Kulübü'nün geleneksel Ödemiş-Bozdağ şenliğine katıldı.

AKUT Kuşadası ekibinden yapılan açıklamada, " Bozdağ Belediyesi'nin de ev sahipliği yaptığı şenlikte, endüstriyel dağcılık ile ilgili bir konuşmacı bilgi verdi ve belgesel film izlendi. AKUT Kuşadası Ekibi olarak bir çok dağcı ile tanıştık ve bilgi alış verişi yapma olanağı bulduk. Yıl boyu yapılan dağcılık faaliyetlerinden bahsedildi. Geçen yıl aynı bölgede çığ düşmesi sonucu kazada kaybettiğimiz Erdem Tapul adına da bir anma töreni yaptık. Şenliğe katılan Sporcular iki ayrı parkurdan tırmanış gerçekleştirdik. Klasik rotadan yüzün üzerinde sporcu tırmanışa başladı. Daha teknik ve zor bir rota olan Batı Kar Kulvarından 18 sporcu tırmanma gerçekleştirdi. AKUT Kuşadası Ekibi olarak ta temennimiz kazasız, afetsiz bir yıl olması" denildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akut Kuşadası Ekibi Bozdağ'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement