Alaplı'da Sanayi Camisi Tuvaletine Ayakkabı ile Girmek Yasaklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Alaplı'da Sanayi Camisi Tuvaletine Ayakkabı ile Girmek Yasaklandı

19.04.2012 16:01

Alaplı Sanayi Camisi tuvaletine ayakkabı ile girmek yasaklandı.

Alaplı Sanayi Camisi tuvaletine ayakkabı ile girmek yasaklandı.

Cami İmamı Abdulcabbar Kalaycı, gazetecilere yaptığı açıklamada, tuvalet temizliğine büyük önem verdiklerini ve girişine kış mevsiminde halı döşediklerini belirtti.

Kalaycı, "Sanayi Camisi'ne vakit namazlarına yaklaşık 250 civarında cemaat gelerek namaz kılıyor. Camimizin içinde ve dışında birçok yenilikler gerçekleştirdik. Bunlardan biride abdesthane ve tuvaletler oldu. Tuvalet ihtiyacını gidermek isteyen bir kişi ayakkabılarını çıkartarak içeri giriyor. Tuvalete girerken terlik kullanılıyor. Cami tuvaletinin içinde halı, 24 saat sıcak su, özürlü tuvaleti, güzel koksun diye koku, tuvalet kağıdı gibi birçok şey yer alıyor" dedi.

Cemaatin uygulamadan çok memnun olduğunu kaydeden Kalaycı, ayrıca tuvalet ve cami çevresinin güvenlik kameraları ile denetlendiğini sözlerine ekledi.

- ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alaplı'da Sanayi Camisi Tuvaletine Ayakkabı ile Girmek Yasaklandı - Son Dakika


Advertisement