Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş, "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr Rıfkı Henden'i ziyaret etti.
Bektaş, ziyarette yaptığı konuşmada, Kutlu Doğum Haftası'nın bu yıl "Hazreti Peygamber ve İnsan Onuru" teması olduğunu belirterek, "Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in insana, insanın onuruna ve haysiyetine verdiği değerin topluma yeniden anlatılması amacıyla 14-20 Nisan tarihlerinde ilçemizde çeşitli konferanslar, ziyaretler ve Kur'an ziyafetleri gerçekleştirilecek" dedi.
MYO Müdürü Henden de ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katılacaklarını belirtti. - ZONGULDAK
Son Dakika › Yerel › Alaplı Müftüsü Bektaş'tan Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.