Alaplı Ziraat Odası Başkanı Türkoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Alaplı Ziraat Odası Başkanı Türkoğlu Açıklaması

Alaplı Ziraat Odası Başkanı Türkoğlu Açıklaması

"Serbest piyasada 13 ile 13,50 lira arasında satılan fındığın fiyatının Kurban Bayramı'ndan sonra 15 liraya kadar yükseleceğini tahmin ediyorum"

23.09.2014 11:31

Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, "Serbest piyasada 13 ile 13,50 lira arasında satılan fındığın fiyatının Kurban Bayramı'ndan sonra 15 liraya kadar yükseleceğini tahmin ediyorum" dedi.

Türkoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rekolte azlığı ve üreticinin pazara az miktarda fındık indirmesi nedeniyle serbest piyasada ürünlerin fiyatının hızla yükseldiğini söyledi.

Üreticileri emanete fındık vermemeleri konusunda sürekli uyardıklarını dile getiren Türkoğlu, "Fındık sezonunu 10 liradan açmıştık. 1 ay sonra fındık 13,30 liraya kadar yükseldi. Şu anda serbest piyasada 13 ile 13,50 lira arasında satılan fındığın fiyatının Kurban Bayramı'ndan sonra 15 liraya kadar yükseleceğini tahmin ediyorum, Organik fındık alımlarına da başladık" diye konuştu. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alaplı Ziraat Odası Başkanı Türkoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement