Ali Aydınlıoğlu'dan Şoförler ve Sanayi Sitesi Odalarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ali Aydınlıoğlu'dan Şoförler ve Sanayi Sitesi Odalarına Ziyaret

Ali Aydınlıoğlu\'dan Şoförler ve Sanayi Sitesi Odalarına Ziyaret

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunan Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu bu kapsamda Ayvalık Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Ayvalık Küçük Sanayi Sitesi Odası'na birer nezaket ziyareti...

21.02.2013 20:39

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunan Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu bu kapsamda Ayvalık Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Ayvalık Küçük Sanayi Sitesi Odası'na birer nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Aydınlıoğlu'nun; beraberinde AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca, ilçe yöneticileri; Bülent Aydoğdu, Mehmet Okyar, Ahmet Sakallı, Efe Yıldız, Hüseyin Kurtul ve Hasbi Gider ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk durak Ayvalık Sanayi Sitesi Odası oldu. Oda Başkanı Oktay Karanfil ile yöneticileri tarafından karşılanan Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, sanayi sitesi esnaf ve sanatkarın sorunları hakkında bilgiler aldı. Ülke genelindeki ekonomik durgunluğun ilçedeki sanayi sitesi esnafını da olumsuz etkilediği belirtilen ziyarette, ülke genelindeki esnafa asıl darbeyi büyük marketlerin ve Çin mallarının vurduğu belirtildi.

Hükümetin esnaf ve sanatkarın ekonomik sorunlarına katkı verebilmek için Halkbank kredilerini esnekleştirdiğini kaydeden AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, esnaf ve sanatkar için vergi, Bağ-Kur ve banka kredileri için yeniden yapılandırma kolaylıklarını sağladıklarını hatırlattı. Ayvalık'ta esnaf ve sanatkarın hak ettiği hizmeti alabilmesi için yerel seçimlerde Ak Partili belediye başkanına ihtiyaç duyduğunu kaydeden Aydınlıoğlu, 'Verin oyu alın hizmeti' ifadelerini kullandı. Sanayi Sitesi Odası ziyaretinin ardından, Ayvalık Şoförler ve Otomobilciler Odası'na geçen Ali Aydınlıoğlu ve beraberindekileri, burada Oda Başkanı Yener Aktepe ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Söz konusu ziyarette; Ayvalık Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Mustafa Geren ile Cunda Taksi Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Hüseyin Dönmez'in de hazır bulunduğu gözlendi. Ayvalık'ta şoför esnafının içinde bulunduğu ekonomik sorunlara dikkat çeken Oda Başkanı Yener Aktepe, Ayvalıklı taksi şoförlerinin Edremit Körfez Havaalanından yolcu almaya gittiğin de karşılaştıkları sorunları Ali Aydınlıoğlu'na anlattı.

Yaşadıkları olumsuzlukların kabul edilebilir gibi olmadığını kaydeden Başkan Yener Aktepe'nin söylediklerini not ettiği gözlenen Aydınlıoğlu, sorunun çözümlenmesi için Ulaştırma Bakanı ile bizzat görüşeceğinin altını çizdiği gözlendi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ali Aydınlıoğlu'dan Şoförler ve Sanayi Sitesi Odalarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement