Aliağa'da Bal Üreticileri Birliği Yönetim Kurulunu Belirledi - Son Dakika
Yerel

Aliağa'da Bal Üreticileri Birliği Yönetim Kurulunu Belirledi

Aliağa\'da Bal Üreticileri Birliği Yönetim Kurulunu Belirledi

İzmir’in Aliağa ilçesi’nde, Bal Üreticileri Birliği ilk genel kurul toplantısını yaptı.

03.04.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Aliağa ilçesi'nde, Bal Üreticileri Birliği ilk genel kurul toplantısını yaptı.

Aliağa Bal Üreticileri Birliği binasında yapılan toplantıya, 19 kurucu üye katıldı. Birinci olağan genel kurul toplantısını gerçekleştiren Aliağa Bal Üreticileri Birliği kurucu üyeleri, yönetim kurulunu belirledi. Başkan seçimi için yapılan oylamada, oyların tamamını alan Bayram Karcı Aliağa İlçesi Bal Üreticileri Birliği Başkanı seçilirken, Levent Türker 2. Başkan, muhasıp üye Şükrü Çakmak, Hüdayi Çakır ve Hasan Akdemir genel kurul üyesi seçildi.

Başkan Karcı, kurul toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Aliağa Bal Üreticileri Birliği olarak ilk üretici birlik olma özelliği taşıdıklarını ifade ederek, "Tüketicilerin, arı ürünlerini organik, kaliteli ve denetimli olarak tüketmelerini sağlayacağız. Bal Üreticileri Birliği olarak ilçemizde, yeni yönetim kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte 4 yıllık görev süremiz boyunca yapacağımız çalışmalar sonucunda kazanan üreticilerimiz ve tüketicilerimiz olacaktır" diye konuştu.

Yapılan çalışmalar kapsamında da bilgiler veren Karcı,"İlçemizde yer alan Çıtak bölgesinde 150 dönüm Bal ormanı fidan dikimleri ve otsu florası yüksek, bal yapıcı bitkilerin ekim ve dikim çalışmalarına başlandı. Yeni Foça bölgesinde ise arı konaklama alanlarının genişletilmesi ve düzenlenmesi çalışmaları da İzmir Orman Bölge Müdürlüğü katkılarıyla devam etmektedir" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa'da Bal Üreticileri Birliği Yönetim Kurulunu Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement