Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçisi Polh İznik'te - Son Dakika
Yerel

Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçisi Polh İznik'te

Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçisi Polh İznik\'te

Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Eberhard Polh ve eşi Irmtrud Polh, Bursa’nın İznik ilçesini ziyaret etti.

10.02.2014 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Eberhard Polh ve eşi Irmtrud Polh, Bursa'nın İznik ilçesini ziyaret etti.

Polh, ilk olarak İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Serkan Gök, Belediye Başkanı Kadri Eryılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tolga Sanlı, Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Zengin tarafından kaymakamlıkta karşılandı. Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Eberhard Polh ile eşini Kaymakam Karameşe ve Belediye Başkanı Eryılmaz çini tabak hediye etti. Daha sonra Karameşe ve Zengin eşliğinde İznik Müzesi Arkeologlarından Sultan İnce rehberliğinde Yeşil Camii, Nilüfer Hatun İmareti, Lefke kapı ve Adil Can Nursan Sanat Atölyesi ziyaret eden Polh, çini yapımı hakkında bilgiler aldı.

Konukları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe, İznik'in tarihi, turizm ve kültürel potansiyeli hakkında Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Eberhard Polh ve eşine bilgi verdi.

Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Eberhard Polh, ilçenin tarihi, kültürel yapıları bakımından Türkiye'nin çok önemli kentlerinden bir tanesi olduğunu vurguladı. İznik tarihini yerinde görmenin kendisini ziyadesiyle mutlu ettiğini dile getiren Polh, ziyaretin ardından Bursa'ya gitti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçisi Polh İznik'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement