Altınay Takımdan Memnun - Son Dakika
Yerel

Altınay Takımdan Memnun

Altınay Takımdan Memnun

Spor Toto 3.Lig takımlarından Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Metin Altınay, Aydın'daki ortamdan ve takımdan memnun olduğunu belirtti."Şu ana kadar yaptığımız antrenmanlarda olumlu bir hava var.

06.01.2012 11:47

Spor Toto 3. Lig takımlarından Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Metin Altınay, Aydın'daki ortamdan ve takımdan memnun olduğunu belirtti.

Aydın'daki ilk etap çalışmalarını çift idmanla sürdürdüklerini belirten Altınay,

"Şu ana kadar yaptığımız antrenmanlarda olumlu bir hava var. Aydın'da bize gösterilen ilgiden memnunuz. Başkanımız Ahmet Gümüş'ten, yöneticilerimize kadar herkes bizlere ilgi gösteriyor. Taraftarlarımız da dün antrenmanımızı ziyaret etti.

Gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Aydınspor isminin önemine değinen Altınay, "Aydın, Süper Lig görmüş bir şehir. Şu anda başarıya aç bir şehir. Rakipler de Aydınspor ismine karşı farklı oynuyor, deplasmana gidildiğinde 'Aydınspor geliyor' deniyor. Aydın'daki vizyon ve potansiyel ortada" diye konuştu.

"TRANSFER KONUSU"

Transfer çalışmalarının sürdüğünü hatırlatan Altınay, "Balıkesirsporlu Sinan Uzun ve Emre İşçiler ile ilgili çalışmalar sürüyor. Ancak, Emre İşçiler'in durumu şu anda zor gözüküyor.

Görüştüğümüz 2 oyuncu daha var. Kampa kadar nokta niteliği taşıyan transferleri bitirmek bizim için iyi olur" ifadelerini kullandı.

ALTINAY KASETLERİNİ İZLİYOR

Aydınspor 1923'ün sezon başından bu yana oynadığı karşılaşmaları izlediğini söyleyen Altınay, " Sancaktepe, Çarşambaspor,

Afyonkarahisarspor maçlarını izledim. Kasetleri izlemeye devam edeceğim. Bu kasetler takım hakkında daha iyi bilgiler veriyor" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altınay Takımdan Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement