Altınordu'da Tur Sevinci Yaşanıyor - Son Dakika
Yerel

Altınordu'da Tur Sevinci Yaşanıyor

Altınordu\'da Tur Sevinci Yaşanıyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Göztepe'yi penaltılarla geçen Altınordu'da, hem tur atlamanın, hem de fazla forma şansı bulamayan oyuncuların iyi performanslarının sevincini yaşıyor.

25.09.2013 11:39

Ziraat Türkiye Kupası'nda Göztepe'yi penaltılarla geçen Altınordu'da, hem tur atlamanın, hem de fazla forma şansı bulamayan oyuncuların iyi performanslarının sevincini yaşıyor.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki İzmir derbisinde nefesleri kesen bir maçın sonucunda Göztepe'yi penaltılarla 6-5'lik skorla eleyen Altınordu, hem turu geçmenin, hem de ilk 11'de kendilerine yer bulan oyuncuların iyi performanslarının sevinci yaşanıyor.

Bu sezon ilk kez 11'de forma giyen kaleci Barış, Furkan, Yasin, Melih Can, Yaşar, Halil İbrahim, Olgay, Arif, Engin ve Doğan Karakuş'un performanslarından memnun olduğunu söyleyen Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Sadece 11 veya 18 değil, 25 kişilik bir kadroya sahibiz. Bu kadrodaki her oyuncunun, her an ve her şartta forma giymeye hazır olacağı bir ekip yaratmak için çalışıyoruz. Göztepe maçı, hem fazla forma şansı bulamayan futbolcularımız hem de sonradan oyuna girenlerin performansı açısından önemli bir sınav oldu. Türkiye Kupası mücadelesine devam etmek istiyoruz. Yeni turu geçtiğimiz taktirde, neredeyse haftada 3 maça denk gelecek olsa da, kadromuzu rotasyonlu kullanarak başarılı olabiliriz" dedi.

Maçın önce uzatmalara sonra da penaltılara kalmasının heyecanı artırdığını da sözlerine ekleyen Eroğlu, "İlk yarıda topun bizde kalmasını sağlayamayınca Göztepe, daha üstün göründü. Ancak ikinci 45 dakikada bunu tersine çevirdik. Uzatmalarda 2-1 ödeyken golü erken yemesek penaltılara gitmeden turu geçebilirdik. İki tarafın da kazanmak için mücadele ettiği, İzmir derbisine ve iki dost kulübe yakışır kalitede bir maç oldu" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altınordu'da Tur Sevinci Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement