Altınordulu Gençler Yarı Finale Kaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Altınordulu Gençler Yarı Finale Kaldı

08.08.2015 14:06

Altınordu 16 Yaş Altı Futbol Takımı, Manchester City ve Werder Bremen gibi ünlü ekiplerin katıldığı İsviçre'deki Swiss Cup'ta yarı finale kaldı.

Altınordu 16 Yaş Altı Futbol Takımı, Manchester City ve Werder Bremen gibi ünlü ekiplerin katıldığı İsviçre'deki Swiss Cup'ta yarı finale kaldı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, turnuvanın ilk gününde İngiltere'den Manchester City ile 1-1, ikinci gün Almanya'dan Werder Bremen ile golsüz berabere kalan Altınordu, ev sahibi Aarau'yu 2-1, son olarak yarı finale kalacak ekibi belirleyecek maçta St. Gallen'i de aynı skorla geçti.

St. Gallen karşısında Mutlu ve İsmail'in golleriyle sonuca giden Altınordu, böylelikle 4 maç sonunda 8 puan toplayarak yarı finale yükseldi.

Swiss Cup için İsviçre'ye giden kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın, St. Gallen maçında İsmail'in son dakikada gelen golünden sonra büyük sevinç yaşadığı belirtildi.

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından oyuncularıyla kucaklaşan Özkan'ın, "Çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Manchester City, Werder Bremen ve birçok önemli kulübün mücadele ettiği bir organizasyonda yenilgisiz yarı finale kalarak bizlere büyük mutluluk yaşattılar" ifadesini kullandığı bildirildi.

Turnuva, yarın oynanacak maçlarla sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Altınordulu Gençler Yarı Finale Kaldı - Son Dakika


Advertisement