Altıntaş'ta 3 Okula, "Beslenme Dostu Okul" Ödülü - Son Dakika
Yerel

Altıntaş'ta 3 Okula, "Beslenme Dostu Okul" Ödülü

Altıntaş\'ta 3 Okula, "Beslenme Dostu Okul" Ödülü

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde 3 okul, "Beslenme Dostu Okul" ödülüne layık görüldü.

03.06.2017 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde 3 okul, "Beslenme Dostu Okul" ödülüne layık görüldü.

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde İstanbul Ticaret Odası Şehit Süleyman Turan Anadolu Lisesi, Altıntaş Anaokulu ve İstiklal İlkokulu "Beslenme Dostu Okul" seçilerek sertifikalarını aldı.

Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde okul müdürlerine teslim edilen sertifikaları İstanbul Ticaret Odası Süleyman Turan Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Karabulut, Altıntaş Anaokulu Müdürü Şafak Asırlı, İstiklal İlkokulu Müdürü Recep Dayı aldılar.

Altıntaş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ferhat Gök, "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat programı kapsamında 2016-2017 yılı Eğitim ve Öğretim yılı kapsamında 3 okulumuz bu ödüle layık görüldü. İlçemizde 3 okulun bu ödülü almasıyla büyük bir gurur yaşadık. Projede emeği geçen öğretmenlerime ve öğrencilerime teşekkür ederim" dedi.

Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokol gereği uygulanan proje kapsamında, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca okullarda yapılan inceleme ve araştırma sonucu başarılı bulunan okulların bu belgeleri almaya hak kazandığı öğrenildi. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altıntaş'ta 3 Okula, 'Beslenme Dostu Okul' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement