Altso, Üyelerine Yönelik Cenaze Aracı Hizmeti Başlattı - Son Dakika
Yerel

Altso, Üyelerine Yönelik Cenaze Aracı Hizmeti Başlattı

Altso, Üyelerine Yönelik Cenaze Aracı Hizmeti Başlattı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) yönetimi, oda üyelerinin kötü gününde yanında olabilmek amacıyla cenaze arabası hizmetini başlattı.

16.09.2013 17:11

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) yönetimi, oda üyelerinin kötü gününde yanında olabilmek amacıyla cenaze arabası hizmetini başlattı.

ALTSO hizmet binası önünde gerçekleşen cenaze aracının tanıtım törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Belediye Başkan Vekili Kemal Dere, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri ile oda üyeleri katıldı.

Çavuşoğlu, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve yönetimini tebrik ederek, sivil toplum kuruluşlarının kanunla belirtilen görevleri dışında sosyal organizasyonlar da yapmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Kaymakam Erhan Özdemir ise sosyal projelerin önemine dikkat çekerek, sivil toplum kuruluşlarının üyelerinin zor günlerde yanında olmasının insani birer görev olduğunu dile getirdi.

ALTSO Başkanı Şahin de sosyal projelere büyük önem verdiklerini belirtti. Cenaze aracını üyelerden gelen istek üzerine gerçekleştirecekleri projeler arasına aldıklarını söyleyen Şahin, "Allah geçinden versin ancak ölüm yaşamımızın önemli bir parçası. Bugün oda üyelerimize baktığımızda binlercesinin ilçemize ülkemizin çeşitli yerlerinden geldiğini görüyoruz. Üyelerimiz ve birinci derecede yakınlarının cenazeleri esnasında hem onların acılarını paylaşmak ve hem de onlara destek olmak için bu aracı hizmete sunuyoruz. Kısacası amacımız kötü günlerinde üyelerimizin yanında olabilmek" dedi.

Cenaze aracının alımının oda bütçesinden değil, yönetim kurulu tarafından karşılandığı belirten Şahin, "Bu tür destekleri yaparken yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın fedakarlıklarına şahit oluyoruz. Her biri hizmet aşkıyla dolu arkadaşlar. Bu tür yardımlarda hiç tereddüt etmeden bağış yapabiliyorlar. Kendilerine teşekkür ederim" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Altso, Üyelerine Yönelik Cenaze Aracı Hizmeti Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement