Amasya'da CHP'li Turgay Sevindi yeni belediye başkanı seçildi - Son Dakika
Yerel

Amasya'da CHP'li Turgay Sevindi yeni belediye başkanı seçildi

Amasya'da yapılan seçimlerde CHP adayı Turgay Sevindi, resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçildi. Sevindi, partililerle birlikte seçim galibiyetini kutladı ve Amasya'nın daha güzel bir kent haline gelmesi için çalışacaklarını söyledi.

01.04.2024 01:04  Güncelleme: 01:15

Amasya'nın resmi olmayan sonuçlara göre yeni belediye başkanı CHP'li Turgay Sevindi: "Her şey çok güzel oldu"

AMASYA - CHP'den Amasya Belediye Başkanı seçilen Turgay Sevindi, "Çok sabrettik. Ama değdi. Çok güzel oldu. Her şey çok güzel oldu" dedi.

Resmi olmayan sonuçlara göre 31 Mart seçimini kazanarak Şehzadeler Şehri'nin yeni belediye başkanı seçilen CHP'nin adayı Turgay Sevindi, Yavuz Selim Meydanı'nda partililerle birlikte seçim galibiyetini kutladı.

Partililere seslenen Sevindi, "Bundan sonra bu kente hep beraber gözbebeğimiz gibi bakacağız. Birbirimize sarılacağız. Amasya'mızı hepimizin huzurlu, güvende olduğu bir kent haline getireceğiz. Güzel, güneşli günler göreceğiz. Mutlu bir Amasya yaşayacağız. Çok sabrettik. Ama değdi. Çok güzel oldu. Her şey çok güzel oldu. Daha çok yolumuz var. Beş yıl hep beraber olacağız" diye konuştu.

CHP Amasya Merkez İlçe Başkanı Arif Ferafoğlu da, CHP'ye 44 yıl aradan sonra Amasya Belediyesi'ni kazandıran vatandaşlara teşekkür etti. CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz'ünde aralarında olduğu partililer uzun süre seçim galibiyetini kutladı.

Amasya\'da CHP\'li Turgay Sevindi yeni belediye başkanı seçildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasya'da CHP'li Turgay Sevindi yeni belediye başkanı seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement