Ampute Futbol Süper Ligi - Son Dakika
Yerel

Ampute Futbol Süper Ligi

Ampute Futbol Süper Ligi

Ampute Futbol Süper Ligi'nde Malatya ekibi Ayyıldız Ampute Spor Kulübü, Ankara Yeni Mahalle Gençlik ve Spor Kulübü'ne 9-0 yenildi.

03.03.2013 12:49

Ampute Futbol Süper Ligi'nde Malatya ekibi Ayyıldız Ampute Spor Kulübü, Ankara Yeni Mahalle Gençlik ve Spor Kulübü'ne 9-0 yenildi.

İnönü Üniversitesi'nde oynanan karşılaşmayı Ümit Topçuoğlu ile Ersin Özdemir hakem ikilisi yönetti. Karşılaşmaya iyi başlayan ve rakibini sahasına hapseden Ankara Yeni Mahalle Gençlik ve Spor Kulübü, dakika 7 ve 9'da Ali'nin attığı gollerle durumu bir anda 2-0'a getirdi. Art arda yediği gollerle oyundan düşen Ayyıldız Ampute Spor Kulübü, 10, 12 ve 14'ncü dakikalarda Şeyhmuz'un gollerine engel olamayınca, Ankara Yeni Mahalle Gençlik ve Spor Kulübü 5-0'lık skoru yakaladı.

Kalesinde 5 gol gören ekibi Ayyıldız Ampute Spor Kulübü kalecisi Engin Buker'in rakibiyle girdiği ikili pozisyon sonrası sakatlanmasının ardından oyuna yedek kaleci Fırat Karalar girdi. Bulduğu 5 golün ardından hız kesmeyen ekibi Ankara Yeni Mahalle Gençlik ve Spor Kulübü Barış'ın dakika 17'de attığı golle durumu 6-0 yaptı. 22'nci dakikada Mehmet'in golüyle 7-0'lık üstünlüğü yakalayan Ankara Yeni Mahalle Gençlik ve Spor Kulübü, 24'ncü dakikada Adem'in golüyle ilk yarıyı 8-0 üstün tamamladı.

Ankara Yeni Mahalle Gençlik ve Spor Kulübü, ikinci yarıda da üstünlüğü elden bırakmadı. Rakibine atak şansı bile tanımayan Ankara Yeni Mahalle Gençlik ve Spor Kulübü, dakika 27'de Selami'nin golüyle skoru 9-0'a getirdi. Ancak Ayyıldız Ampute Spor Kulübü'nün yedek kalecisi Fırat Karalar sakatlanarak oyuna devam edemeyince karşılaşmanın hakemi Ümit Topçuoğlu maçı bitirdi. Karşılaşmanın, orta hakem Ümit Topçuoğlu tarafından 9-0 Ankara Yeni Mahalle Gençlik ve Spor Kulübü lehine sonuçlandırdığı bildirildi.

Karşılaşma sonrası bir açıklamada bulunan Ankara Yeni Mahalle Gençlik ve Spor Kulübü Futsal Takım Antrenörü İsmail Temiz, maçın yarıdayken bitmesini uygun görmediklerini söyledi.

800 kilometre yol geldiklerini ve sonucun böyle olmasını istemediklerini kaydeden Temiz, "Skor hiç önemli değil. Attığımız golde önemli değil ama seyir zevki vermek için elimizden geleni yaparken, rakiplerimizin daha diri ve daha iyi oyuna sarılmalarını bekliyoruz" dedi.

(FD)

03.03.2013 12: 30: 25

TSI

NNNN - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ampute Futbol Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement