Angiad Yöneticilerinden Ankara Kalkınma Ajansı'na Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

Angiad Yöneticilerinden Ankara Kalkınma Ajansı'na Ziyaret

15.06.2012 12:25

Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Abdullah Değer ile yönetim kurulu üyesi Mustafa Çalık, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Asım Balcı'yı ziyaret etti.

Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Abdullah Değer ile yönetim kurulu üyesi Mustafa Çalık, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Asım Balcı'yı ziyaret etti.

ANGİAD'tan yapılan açıklamaya göre Başkan Değer, ziyarette yaptığı konuşmada, ANGİAD AŞ olarak istihdamı arttıracak, ekonomiye direkt katkı sağlayacak ve rol model olacak projeler geliştirmek istediklerini belirtti. Kalkınma projeleri konusunda da yeni yatırımlar yapmayı istediklerini ifade eden Değer, bu konuda da Ankara Kalkınma Ajansı'nın yönlendirmelerine ihtiyaçları olacağını kaydetti.

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Balcı da ANGİAD'ın farklı bir yeri olduğunu, bağımsız duruşunu ve dinamizmini her platformda gösterdiğini ifade ederek, projeler için maddi kaynağın bir şekilde bulunacağını, ancak bunun için üniversitelerin, sivil toplum kuruluşlarının, organize sanayi bölgesinin, teknoparkların da katkı vermesi gerektiğini kaydetti.

Muhabir: Bülent Karaaslan

Yayıncı: Abdullah Kıratlı - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Angiad Yöneticilerinden Ankara Kalkınma Ajansı'na Ziyaret - Son Dakika


Advertisement