Ankara Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Şantiye Gezileri Düzenliyor - Son Dakika
Yerel

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Şantiye Gezileri Düzenliyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü\'nde Şantiye Gezileri Düzenliyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Roma Tiyatrosu, Arkeopark ve Ankara Kalesi'nde şantiye gezileri düzenleyecek. Geziye katılmak isteyen vatandaşlar, 'https://forms.ankara.bel.tr/ankaramiras' linki üzerinden başvuruda bulunabilecek.

02.03.2024 13:34  Güncelleme: 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde, Roma Tiyatrosu, Arkeopark ve Ankara Kalesi'nde şantiye gezileri düzenleyecek. Geziye katılmak isteyen vatandaşlar, 'https://forms.ankara.bel.tr/ankaramiras' linki üzerinden başvuruda bulunabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent tarihine ışık tutan yapıları bir bir ayağa kaldırırken, çalışmaların devam ettiği şantiyelerin kapılarını da vatandaşlara açmayı sürdürüyor.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanlığı tarafından Ankara Miras Şantiye Gezileri gerçekleştirilecek.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN

Geziye katılmak isteyen vatandaşlar, 'https://forms.ankara.bel.tr/ankaramiras' linki üzerinden başvuruda bulunabilecek. Başvuru sonrası vatandaşlara SMS ile geri dönüş ve bilgilendirme yapılacak.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü programları kapsamında gerçekleştirilecek Miras Şantiye Gezileri;8 Mart 2024 Cuma günü 10.00-11.00 saatleri arasında Roma Tiyatrosu ve Arkeopark şantiyesi,  11.00-12.00 saatleri arasında ise Ankara Kalesi'ne düzenlenecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Ankara Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Şantiye Gezileri Düzenliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement