Ankara'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Ankara'dan Kısa Kısa

Ankara'nın Beypazarı ilçesinden Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine atanan Kaymakam Mustafa Kaya, "Gerçekten dolu dolu bir 5 yıl geçirdik.

11.07.2015 12:58

Ankara'nın Beypazarı ilçesinden Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine atanan Kaymakam Mustafa Kaya, "Gerçekten dolu dolu bir 5 yıl geçirdik. Bu anlamda Beypazarı ilçesine birçok kalıcı hizmeti kazandırdık" dedi.

Kaymakamlar kararnamesiyle Lüleburgaz'a atanan ve 16 Temmuz'da Beypazarı'ndan ayrılacak olan Kaya onuruna Belediye Başkanı Tuncer Kaplan tarafından veda yemeği verildi.

Halkevinde iftar vakti verilen yemekte konuşan Kaya, Beypazarı'nı memleketi gibi gördüğünü ve gittiği yerde Beypazarı'ndan bahsedeceğini söyledi.

Beypazarı'nda 5 yıldır görev yaptığını hatırlatan Kaya, "Gerçekten dolu dolu bir 5 yıl geçirdik. Bu anlamda Beypazarı ilçesine birçok kalıcı hizmeti kazandırdık. Bizler devlet memuruyuz. Belli bir süreden sonra başka yerlere atamamız oluyor. Beypazarı'nı çok sevdim ve beğendim. Kimseyi kırmamaya özen gösterdim hatta küsleri, dargınları barıştırmaya özen gösterdim. Kurum temsilcileri arasında uyum olduğunda, hizmet daha da iyi geliyor. Bu nedenle bu duruma çok özen gösterdim. Buradan ayrılıyoruz. Hepiniz hakkınızı helal edin" diye konuştu.

Veda yemeğine Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı Meltem Memiş, İlçe Emniyet Müdürü Özer Şimdi, Jandarma Komutanı Alişan Zor, daire amirleri, kaymakamlık personeli ve muhtarlar katıldı.

Nallıhan Belediyesi'nden iftar

Nallıhan Belediyesi tarafından Çayırhan'da iftar verildi.

Çayırhan göl sahilinde düzenlenen iftar programında konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, seçilmesinin akabinde her fırsatta seçim çevresine ziyaretlerde bulunduğunu, vatandaşların istek ve taleplerini dinlediğini söyledi.

Ceylan, "Belediye Başkanı Sayın İsmail Öntaş ile sürekli görüşüyoruz. Nallıhan ve Çayırhan için daha ne yapabilirizin düşüncesi içindeyiz. Nallıhan ve Çayırhan için elimizden geleni yapacağız ve buraları Başkent'in en gözde mekanları yapmaya çalışacağız" dedi.

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş ise eski Çayırhan Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ömer Bayrak ile Çayırhan için güzel çalışmalar yapmaya gayret ettiklerini söyledi.

İftar programına, Nallıhan Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, Çayırhan Mahallesi Muhtarı Bilal Şerbetçi ve vatandaşlar katıldı.

Basın mensupları iftarda buluştu

Türkiye Haber Kameramanları Derneği'nin (THKD) organizesinde Gölbaşı'nda iftar programı düzenlendi.

Gölbaşı Belediyesi'nin ev sahipliğinde bir kafede düzenlenen iftar programında konuşan THKD Başkanı Aytekin Polatel, "Birlikteliğimiz gücümüzdür. Ramazan-ı Şerif'in en önemli mesajı, birbirimizi anlayarak, farklılıklarımıza saygı duyarak birlikteliğimizi kuvvetlendirmek" dedi.

Kendilerine ev sahipliği yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'a teşekkür eden Polatel, bu iftar programının gelecek yıllarda da tekrarlanacağını söyledi.

Belediye Başkanı Duruay ise "Basın mensuplarının ilçemizi tercih etmesi, Gölbaşı için önemli bir durum. Basın mensubu arkadaşlara Gömbaşı'na geldikleri için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement