Anneler ve Çocukları Doyasıya Eğlendi - Son Dakika
Yerel

Anneler ve Çocukları Doyasıya Eğlendi

Anneler ve Çocukları Doyasıya Eğlendi

Şanlıurfa Pizza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen bir dizi etkinlikle anneler ve çocukları hem doyasıya eğlendiler hem de birbirinden güzel hediyeler kazandılar.

13.05.2014 12:21

Şanlıurfa Pizza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen bir dizi etkinlikle anneler ve çocukları hem doyasıya eğlendiler hem de birbirinden güzel hediyeler kazandılar.

Anneler Günü etkinlikleri kapsamında alışveriş merkezine gelen anneleri bekleyen öncelikli sürpriz çocuklardan oluşan koronun kendileri için seslendirdikleri şarkılardı. Yaşadıkları bu güzel günü ölümsüzleştirmek isteyen anneler ve çocukları için kurulan "Canım Annem Fotoğraf Köşesi"nde ise birbirinden renkli pozlar verildi.

HEM EĞLENDİLER HEM KAZANDILAR

AVM yetkilerince kalpli çubuklar ve çikolatalarla karşılanan anneler daha sonra çocuklarıyla birlikte pasta yapma yarışmasına katıldılar. Bu yarışmayı ise Çarkıfelek takip etti. Çarkıfeleği çocuklarının şansına çeviren anneler hediyeler de kazandılar. Yarışmalar sonucunda birinci olan anneye Bimeks'ten blender, Kemal Tanca hediye çeki ve Gratis kişisel bakım seti, ikinci olan anneye Bimeks'ten ütü, Kemal Tanca hediye çeki ve gratis kişisel bakım seti, üçüncü olan anneye ise Bedline yastık, Kemal Tanca hediye çeki ve Gratis kişisel bakım seti hediye edildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anneler ve Çocukları Doyasıya Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement