Annelerinin Mezarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Annelerinin Mezarını Ziyaret Etti

Annelerinin Mezarını Ziyaret Etti

Annelerini Mayınlı Saldırıda Kaybetmişler,kendileri Yaralı Kurtulmuşlardı.

16.11.2010 12:01

Hakkari'nin Geçitli köyünde 2 ay önce minibüsün geçişi sırasında 9 kişinin hayatını kaybettiği mayınlı saldırıda kardeşi Zeynep ile birlikte yaralı kurtulan Sudenaz, annesiz buruk bayram yaşadı. Sudenaz, bayramın ilk sabahında babası Hamii Kurt ile birlikte saldırıda ölen annesi Şirin Kurt'un mezarını ziyaret etti. Annesiz buruk bir bayram geçiren minik Sudenaz, annesinin mezar taşını öpmesiyle duygulu anlar yaşadı.

Geçitli köyü yakınlarında 16 Eylül 2010 tarihinde mayınlı saldırıda anneleri Şirin'i kaybeden ve yaralı olarak kurtulan Sudenaz ile Zeynep bebek, bu bayramı annesiz geçirecek. 5 yaşındaki Sudenaz, babası Hamit Kurt ve diğer aile büyükleri ile birlikte bayram sabahı Sümbül mahellesindeki mezarlıkta annesi Şirin Kurt'un mezarını ziyaret etti. Sudenaz, annesinin kabri başında toplanan çocuklara çikolata dağıttı. Ancak buruk olduğu gözden kaçmayan Sudanaz'ın hareketleri babasını oldukça duygulandırdı.

Acılı baba Hamit Kurt, mayınlı saldırının üzerinde 2 ay geçmesine rağmen Sedenaz'ın ilk kez annesinin kabrine götürdüğünü söyledi. Baba Kurt,"Annelerini kaybeden Zeynep ve Sudenaz ilk kez annelerinin kabrini ziyaret ediyor. Annelerinin öldüğünü hastaneden taburcu olduktan sonra öğrendiler. ve ilk bayramda annelerini yalnız bırakmayarak, onu mezarı başında andı. Mayınlı saldırıda ölen eşim ve yakınlarım için hayır dağıttık. Bir de kurban kestik" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Annelerinin Mezarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement