Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Kulübedeki yıldız Murat Duruer, "Hocalar genelde bizleri ya skoru değiştirmek, ya da korumak için oyuna alır" dedi ve ekledi.

21.11.2012 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto: İdman fotoları, Mehmet Özdilek

===

Kulübedeki yıldız Murat Duruer, "Hocalar genelde bizleri ya skoru değiştirmek, ya da korumak için oyuna alır" dedi ve ekledi:

Biz de gereğini yaparız

Beşiktaş maçının geride kaldığını ifade eden yetenekli futbolcu, Bursaspor deplasmanı için de "Sezonun en zor maçı" yorumunu yaptı.

MEDİCAL Park Antalyaspor'a hayat veren golleriyle hafızalarda iz bırakan 'Kulübedeki Yıldız Oyuncu' Murat Duruer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilerin karşısına çıktı. Yedek kulübesinde oturmanın zorluklarını anlatan Duruer, kendilerine 'kurtarıcı' gözüyle bakılmasının sorumluluğundan bahsetti. Duruer, "Antalya gibi Türkiye'nin gözbebeği bir kentte top oynamanın onurunu yaşıyorum. Burada yedek kalmanın da gurur verici olduğunu biliyorum. Bizim gibi yedek kulübesinde oturan sporcuların en büyük görevi, ya skoru değiştirmek, ya da korumaktır" dedi.

ARKADAŞLIK ORTAMI MÜKEMMEL

Beşiktaş maçında sergilenen futbolun ve oyun anlayışının takdir edilmesi gerektiğine dikkat çeken Murat Duruer, şöyle dedi: "Şimdi Beşiktaş maçını bir kenara bırakalım. Hafta sonu oynayacağımız Bursaspor maçını sezonun en zor deplasmanı olarak görüyorum. Mükemmel bir arkadaşlık ortamı var. Böylesi kaliteli camiada olmaktan gurur duyuyorum. Burada yakaladığımız birlik ve beraberlik, bu oyun anlayışı, bizi daha büyük hedeflere taşır. Burada mutlu ve huzurlu bir çalışma ortamı var. Başarı için en önemli faktör budur. Teknik kadronun bize yaklaşımı sıcak ve samimi."

Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Murat Duruer

===

Evrenseki'de 3'lük mesai

SPOR Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'taki temsilcimiz Manavgat Evrenseki, pazar günü evinde oynayacağı Dardanel maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Geçen hafta deplasmanda oynadığı Derince'den 1 puanla dönen temsilcimiz, Dardanel karşısında 3 puan hesabı yapıyor. Sakatlığı devam eden Ömer Çelik'in tedavisi sürerken, cezalı duruma düşen Ferhat'ın bu hafta görev almayacağı açıklandı. Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, sakat ve cezalı oyuncuları mazeret olarak göstermediklerini, en hazır 11'le çıkacakları Dardanel maçını kazanarak üst sıralara çıkacaklarını söyledi. 10'uncu sıradaki Manavgat Evrenseki'nin 17 puanı bulunuyor.

Foto: Evrenseki antrenman fotosu

===

Alanyaspor ormanda çalıştı

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Alanyaspor, Kızılcahamamspor hazırlıklarını Torosların eteğinde Parkorman'da yaptı. Kızılcahamamspor galibiyetiyle çıkışını sürdüren Alanyaspor, cumartesi günü oynayacağı Tokatspor maçı hazırlıklarına başladı. Turuncu yeşilliler haftanın ilk çalışmasını, Toros Dağı'nın eteğinde Parkorman'da, çam ağaçları arasında yaptı. Bileğindeki çatlaktan dolayı kadroya katılamayan Uğur da antrenmanda yerini aldı. Antrenman alanına gelen bir köpek ise futbolcuların neşe kaynağı oldu. Antrenman sonrasında tüm futbolcular Parkorman'da kahvaltı yaptı.

Hazırlıklar hakkında bilgi veren Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy, Tokatspor'la deplasmanda oynayacakları maçın hazırlıklarına başladıklarını dile getirdi. Temiz havanın bol olduğu Parkorman'da kros çalışması yaptıklarını dile getiren Durusoy, "Tokatspor maçı bizim için önemli. Hedefimiz 3 puan olduğu için maça bedenen ve zihnen iyi hazırlanmak zorundayız. Bu yüzden bu antrenmanımızı Parkorman'da yapmayı tercih ettik. Antrenmanın ardından sayın Hasan Öner ve Mehmet Bulut'un daveti üzerine futbolcularımız kahvaltı yaptı. Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Özgür YILMAZ/ALANYA, (DHA)

Foto: Antrenmandan ve kahvaltıdan - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement