Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.FETHİYESPOR'un devre arasında transfer ettiği Mustafa Ünver, çift kale antrenman maçında girdiği ikili mücadelede sakatlandı.

23.01.2013 12:47

Foto: Halis Uçar

===

Fethiyespor'da şok

Devre arası transfer edilen Mustafa Ünver ön çapraz bağlarından sakatlandı

FETHİYESPOR'un devre arasında transfer ettiği Mustafa Ünver, çift kale antrenman maçında girdiği ikili mücadelede sakatlandı. Ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilen genç oyuncunun, en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Transfer Komitesi, yaşanan bu talihsizlik karşısında yeni bir oyuncu arayışına girdi.

İkinci devrenin ilk maçını pazar günü sahasında Bandırmaspor ile yapacak olan Fethiyespor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sakatlığı devam eden Cem Atan dünkü idmana katılmadı. Doktorlar Cem Atan'ın da bu haftaki Bandırma maçında görev almasının zor olduğunu ifade etti. Kulüp Başkanı İsmail Öztürk, iki talihsizlik yaşadıklarını, Cem'den sonra Mustafa Ünver'in de sakatlanmasının sıkıntı yarattığını söyledi. Başkan Öztürk, "Ara transfer sona ermeden bir iki takviye yapmak mecburiyeti doğdu" dedi.

Foto: Mustafa Ünver ve idman fotoları

===

Fethiye'nin gururu

Belediyesporlu kürekçi Uluç Ayyıldız, milli takım kampına çağrıldı.

FETHİYE Belediyespor Kürek Takımı sporcularından Uluç Ayyıldız, Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Fethiye'de yapılan seçmelerde milli takıma çağrıldı. 2001 yılında Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından kurulan Fethiye Belediyespor Kürek Takımı'nda milli gurur yaşanıyor. 12 yılda 500'ü aşkın sporcu yetiştiren takımda 5 kürekçi milli takıma seçilerek Fethiyelileri gururlandırırken, milli sporculara 15 yaşındaki Uluç Ayyıldız da eklendi.

3 yıldan bu yana Fethiye Belediyespor'da çalışmalarını sürdüren Ayyıldız, 4-5 Ocak'ta Türkiye Kürek Federasyonu tarafından yapılan seçmelerde milli takıma girmeye hak kazandı. Büyük gurur yaşayan Uluç Ayyıldız, "Antrenmanlar hep yoğun geçti. Yorucuydu ama hak ettik. Seçmelerden 3 test vardı. Sabah öğle ve akşam antrenmanlar yaptık. Çalışmalarımızı hızlandırdık ve istediğimiz sonuca ulaştık" diye konuştu. Kürek takımının emektar antrenörü Nasuh Dinçer ise şöyle konuştu:

"12 yıldır bu işi yapıyoruz. 500'ü aşkın Fethiyeli çocuğumuza bu işi sevdirdik. Muğla'da ve bölgemizde tek takımız. Gençlerimiz bu spora ilgi duydu. Sabah 06.30'da suya iniyoruz, akşam üzeri de ikinci antrenmanı gerçekleştiriyoruz. Belediye başkanımız bize gayet iyi imkanlar sağlıyor. Çocuklarımız çok memnun. Teknelerimiz ve tesislerimizden memnunuz. Çocuklarımızı milli takımlarda gördükçe daha da istekli ve yoğun çalışıyoruz."

Ergün TOS/FETHİYE, (DHA)

Foto: Uluç Ayyıldız ve antrenörün fotoğrafı

===

Serik, Demirspor'la başlayacak

ANTALYA Süper Amatör Küme'de mücadele eden Serik Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında Demirspor ile karşılaşacak. Lige verilen 40 günlük aranın ardından önümüzdeki hafta sonu başlayacak ikinci devre, 26 ve 27 Ocak'ta oynanacak maçlarla start alacak. Serik Belediyespor'un Antalya Demirspor ile oynayacağı karşılaşma pazar günü saat 13.00'te başlayacak. Serik ilk devre sonunda 7 oyuncusuyla yollarını ayırmış, 5 yeni oyuncuyu da kadrosuna dahil etmişti.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Takım fotosu - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement