Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.ANTALYASPOR Yönetim Kurulu, takımın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçın catering sponsorluğunu üstlenen Delphin Otelleri'ne teşekkür etti.

03.02.2013 12:06

Foto: Sevinç fotosu, Özdilek, Acarlıoğlu, Salih Peker fotoları

===

Yönetimden teşekkür

ANTALYASPOR Yönetim Kurulu, takımın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçın catering sponsorluğunu üstlenen Delphin Otelleri'ne teşekkür etti. Başkan Hasan Akıncıoğlu imzasıyla yayınlanan açıklamada şöyle denildi: "Yönetim kurulu üyemiz Yıldırım Cömertoğlu'nun sahibi olduğu Delphin Oteli yönetici ve çalışanlarına, karşılaşma öncesi ve sonrası gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı yönetim adına teşekkür ediyoruz."

Fotosuz

===

Hakemleri protesto edip maça çıkmadılar

BURDUR 1. Amatör Küme'de mücadele eden Esnafspor, hakem kararlarını protesto ederek Yeni Burdurspor maçına çıkmadı. Kışla Stadı'nda oynanacak karşılaşma, Esnafspor'un, yanlış hakem kararları ve İl Hakem Kurulu'nun hakem atamalarını protesto ederek sahaya çıkmaması sonucu oynanamadı. Maçla ilgili kararı İl Tertip Komitesi verecek.

Esnafspor antrenörü Serkan Çevik, "Sezon başından bu yana tüm maçlarda centilmence mücadele ettik. Maalesef hakem hatalarından ve hakem atamalarından canımız yandı. Sadece bizim değil, diğer takımların da hakemlerden şikayetçi olduğunu sanıyorum. Geçen hafta oynadığımız Şeker Spor maçında hakem Ali Uzdil yanlış kararları ile maçı katletmiştir" dedi.

İlk yarı oynadıkları Tefennispor maçına Esnafspor kulüp yöneticisi ve başkanının davalı olduğu hakem İbrahim Deniz'in atanmasını bile hoşgörüyle karşıladıklarını aktaran Esnafspor Başkanı Ali Ünal ise "Yeni Burdurspor karşılaşmasına çıkmayarak hakemlere tepki gösteriyoruz. Yanlış kararlarından dolayı İl Hakem Kurulu Başkanı Ergun Kıvanç ve ekibini istifaya davet ediyorum" dedi.

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Esnafspor futbolcuları

===

Başak İsrail'de

TÜRKİYE Tenis Federasyonu tarafından açıklanan milli takım kampına Kemerli tenisçi Başak Eraydın da davet edildi. Başak, Federasyonlar Kupası'na katılmak üzere milli takımla birlikte İsrail'e gitti. Türk Milli Takımı ile İsrail'de kampta bulunan Başak Eraydın'ın babası ve aynı zamanda menajeri olan Erol Eraydın, iyi bir hazırlık dönemi geçiren Başak'ın İsrail'de Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söyledi.

Foto: Başak Eraydın fotosu - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement