Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.AKDENİZ Üniversitesi Antalyaspor Hentbol Takımı, deplasmanda oynadığı maçta Ankara İl Özel İdare'yi 25-24 yenerek müthiş bir galibiyet elde etti.

24.03.2013 13:15

Foto: Futbolcular, Ali Haydar Durusoy

===

Hentbolda Başkent zaferi

AKDENİZ Üniversitesi Antalyaspor Hentbol Takımı, deplasmanda oynadığı maçta Ankara İl Özel İdare'yi 25-24 yenerek müthiş bir galibiyet elde etti. Ligde zirve mücadelesi veren rakibine karşı ilk yarıyı 13-12 geride tamamlayan Antalyaspor, ikinci yarıda 4 sayı farkla geriye düşmesine rağmen hırslı ve mücadeleci oyununu skora da yansıtarak salondan galibiyetle ayrıldı. Antalyaspor'un kalesini koruyan Nevzat maçın en değerli oyuncusu olurken, kırmızı beyazlı takımın son hücumunu gole çeviren Bojan ise Selmi ile birlikte skora önemli katkıda bulundu.

Fotosuz

===

Genç Kasparov'lar

İSTEK Antalya Yeditepe Koleji Anadolu Lisesi Satranç Takımı, Antalya Okul Sporları İl Birinciliği Satranç Turnuvası'nda, gençler kategorisinde üçüncü oldu. Deepo Satranç Merkezi'nde yapılan turnuvada dereceye giren sporculara, madalyaları ve kupaları törenle verildi. Okul yönetimi ise sporculara başarı belgesi takdim etti. Genç beyinler, önümüzdeki yıllarda hedef büyüteceklerini belirtti.

Foto: Toplu foto

===

Yerebakan'dan milli gurur

YEREBAKAN Karate İhtisas Kulübü sporcuları, Antalya'nın gururu oldu. Daha önce de milli takıma sayısız sporcu kazandıran Karate İhtisas Kulübü, İzmir Halkapınar Olimpik Spor Salonu'nda yapılan Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası'na damgasını vurdu. Yerebakan Karate İhtisas Kulübü sporcusu Yiğit Kaan Dönmez, 80 kiloda Türkiye şampiyonu oldu. Genç sporcu şampiyonluğa uzanan yolda, İzmir, Kırklareli, İstanbul ve Gaziantepli rakiplerini yendi. Karate hocaları Vahit ve Nejla Yerebakan, genç karatecinin bu başarısına övgü yağdırırken, milli takıma oyuncu kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Milli takıma çağrılan Dönmez, ay yıldızlı formayı giyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Foto: Toplu foto - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement