Antalya'lı Gazeteciler Piknikte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Antalya'lı Gazeteciler Piknikte Buluştu

Antalya\'lı Gazeteciler Piknikte Buluştu

Antalyalı gazeteciler, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından düzenlenen piknikte bir araya geldi.

15.07.2012 15:53

Antalyalı gazeteciler, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından düzenlenen piknikte bir araya geldi.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen pikniğe Antalya'da görev yapan gazete, dergi, televizyon, haber ajansı ve haber portalı çalışanları katıldı. Kurşunlu Şelalesi'nde gerçekleşen pikniğin ev sahipliğini Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni üstlenirken, günün onur konuğu İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz oldu. Son derece keyifli bir atmosferde gerçekleşen piknik boyunca gönüllerince vakit geçiren gazeteciler, yorgunluk atıp moral depoladı.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin kurumsal ve teknik alt yapısının yüzde 90'ının tamamlandığını belirten AGC Başkanı Mevlüt Yeni, bundan sonraki dönemlerde bu tür dayanışma ve kaynaşma toplantılarına daha sık yer vereceklerini söyledi. Mevlüt Yeni'nin ardından gazetecilere kısa bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, "Sizler bizim görmediğimizi şeyleri yapıcı eleştirileriniz ile birleştirip bizlere gösteriyorsunuz. Halkın huzuru için katkı koyan herkesin yanında olmak bizim görevimiz. Bu anlamda Antalyalı gazetecileri özverili çalışmalarından dolayı alkışlıyorum" dedi.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti tarafından başlatılan Kardelen projesi kapsamında eğitimlerine destek olunan 45 minik öğrenci, cemiyet başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sunarak, içinde kendi adlarının yazdığı bir kase sundu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'lı Gazeteciler Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement