Antgiad'ın Yeni Yönetimi Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Antgiad'ın Yeni Yönetimi Ziyaretlerine Devam Ediyor

Antgiad\'ın Yeni Yönetimi Ziyaretlerine Devam Ediyor

Antalya Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD) Yönetimi Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe ve Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Cihat Göktepe’yi makamında ziyaret etti.

05.02.2014 12:10

Antalya Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD) Yönetimi Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe ve Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe'yi makamında ziyaret etti.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe ziyarette üniversite çalışmaları hakkında bilgiler verirken, 5 yıl içerisinde 3 yıl büyüdüklerini, dünyadaki rakipleriyle bilim adına yarış yapacak birçok projeleri olduğunu belirtti. Rektör Prof.Dr. Kurtcephe, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ANTGİAD'ın yeni yönetimine başarılar diledi.

Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Cihat Göktepe ise ziyarette yaptığı konuşmada, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde Ekonomi, İşletme ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Mühendislik Fakültesi bünyesinde Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik - Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği bölümlerinin bulunduğunu, ayrıca Hukuk Fakültesi, Turizm Fakültesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Yabancı Diller Yüksekokulu hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilerin yüzde 75'inin yurt dışından ve 50 ülkeden geldiğini belirten ve MBA programı hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Cihat Göktepe, programa üniversite mezunlarının başvurabileceğini söyledi. Rektör Prof.Dr. Göktepe, Uluslararası Antalya Üniversitesi olarak Antalya'da tüm STK'lar ile ortak payda yan yana olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek ANTGİAD Yönetim Kurulu üyelerine faaliyetlerinde başarılar diledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antgiad'ın Yeni Yönetimi Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement