Araban İlçe Savcısına Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Araban İlçe Savcısına Veda Yemeği

Araban İlçe Savcısına Veda Yemeği

Siirt Cumhuriyet Savcılığına atanan Araban yetkili savcısı Ali Akın Doğuşlu onuruna Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir tarafından veda yemeği verildi.

29.06.2012 12:09

Siirt Cumhuriyet Savcılığına atanan Araban yetkili savcısı Ali Akın Doğuşlu onuruna Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir tarafından veda yemeği verildi.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Araban Yetkili Savcısı Ali Akın Doğuşlu'nun 2009 yılında başladığı ilçedeki görev yaptığı 2,5 yıllık süre içerisinde toplumun her kesimi ve kamu kurum amirleri ile iyi ilişkiler içerisinde olduğunu söyledi. Özdemir konuşmasını şöyle sürdürdü, "Savcı Doğuşlu'nun, 2,5 yıllık Araban Yetkili Savcısı görevine başarıyla tamamladı. Savcımız Ali Akın Doğuşlu'yu, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir olarak şahsım ve ilçe halkı bir ömür boyu unutmayacağız. Şahsım ve Arabanlı vatandaşlar adına kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki Siirt Cumhuriyet Savcılığı görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Savıcı Ali Akın Doğuşlu da Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'e kendisine verdiği veda yemeği için teşekkür ederek, "2,5 yıllık, Araban Yetkili Savcılığı görev sürem içerisinde hep haklının yanında, haksızın karşısında oldum. Görev sürem içerisinde ilçenin her kesimden vatandaşı ile görüşüp sorunlarını dinleyip beraber oldum. İlçedeki tüm kamu kurum amirleri ve personeli ile sürekli iyi ilişkiler içerisinde olmaya çalıştım. Mümkün olduğunda görev yetki alanım içerisinde vatandaşlara haklı oldukları konularda yardımcı olmaya çalıştım. Araban Yetkili Savcısı görevinde bulunduğum süre içerisinde tüm resmi kurumlar ile birlik ve beraberlik içerisinde çalıştım. 2,5 yıllık Araban Yetkili Savcısı görevim süresinde hep birlikte olduğum ilçe halkının tümüne bana gösterdikleri iyi niyet ve sevgi için tek tek teşekkür eder bundan sonraki görev yerim olan Siirt Cumhuriyet Savcılığı'nda tüm Arabanlılara 24 saat kapım açıktır" dedi.

Savcı Koray Keskin'de, Savcı Ali Akın Doğuşlu'nun Araban Yetkili Savcısı görevinde geçirdiği 2,5 yıllık görev süresinde çalışma arkadaşlarına gösterdiği yakınlık ve yardımlardan bahsederek, tayin nedeni ile Doğuşlu'dan ayrılacağı için üzüntülerini belirterek yeni görev yeri olan Siirt Cumhuriyet Savcılığı görevinde başarılar diledi.

Hakim Turgay Tekmen de, 2.5 yıllık Araban Yetkili Savcısı görevinin Siirt Cumhuriyet Savcılığına atanması nedeniyle Araban Adliyesi'ndeki görevini tamamlayan Savcı Ali Akın Doğuşlu'ya bir plaket verdi.

Araban Botaş PS 4-B Pompa İstasyonu Şefliği Gazinosunda verilen yemeğe, Araban Yetkili Savcısı Ali Akın Doğuşlu, Savcı Koray Keskin, Hakim Turgay Tekmen, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Araban İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Bekir Çiler, İlçe Emniyet Amiri Adem Yılmaz, Araban Ak Parti İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu, Elif Belde Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu, Araban Botaş PS 4-B Pompa İstasyonu Şefi M. Özer Akdoğan, Araban Spor Kulübü Başkanı ve İş Adamı Hüseyin Kılıç, Araban Savcılığı Yazı İşleri Müdürü Mustafa Güneş, Araban Adliyesi personeli, ilçedeki tüm kamu kurum amirleri ile bazı esnaflar katıldı.

Başkan Araban hatırası olarak Antep el işçiliği işlemeli bakır pilavlık hediye etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Araban İlçe Savcısına Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement